Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet hülye kérdés, de ebből...

Lehet hülye kérdés, de ebből lehet bajom? :O

Figyelt kérdés

Amikor felhív a Barátom/én hívom fel,mikor találkozunk és meglátom, vagy csak arra gondolok, hogy mindjárt itt lesz, vagy küldd egy sms-t/én küldök,mikor olyat mondd, ami nagyon-nagyon jól esik, stbstb, leírhatatlanul elkezd gyorsulni a szívverésem. Már barátnőim is mondták, hogy ez beteges. Sokszor annyira ver, hogy tisztán lehet látni is.XD

Nekem meg már kb fáj,de közben valahogy mégis jó érzés. Nem azért van mert izgulok, vagy ilyesmi, mert teljesen önmagam vagyok mellette,teljesen felvagyok oldódva mindig, stb...meg amúgy Barátom is detto ilyen :D

Lehet, hogy hülyeség, de ugye ettől nem lehet semmiféle szívproblémánk..később se..? oO

2010. júl. 7. 17:42
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja meg már akkor is veszettül elkezd verni, ha csak Rá gondolok ... :S
2010. júl. 7. 17:46
 2/10 anonim ***** válasza:
azért egy kardiológus megnézhetne, ha más izgalmi helyzetben is így reagál a szervezeted
2010. júl. 7. 17:47
 3/10 A kérdező kommentje:

Boccs,hogy komiba írom, de elfelejtettem.

Vajon fog ez változni..? mert már több mint 3 hónapja együttvagyunk.

2010. júl. 7. 17:48
 4/10 A kérdező kommentje:
Csak Barátom miatt tud elkezdeni ennyire verni a szívem..:D
2010. júl. 7. 17:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Bár én is így éreznék.:P

Ilyen a szerelem...(L)

2010. júl. 7. 17:52
 6/10 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy fog változni, amúgy a felgyorsult szívverés ilyenkor teljesen természetes, de ha ennyire aggódsz, akkor keress fel egy kardiológust. Egyébként gratulálok a kapcsolatotokhoz, jó látni az ilyet! :)
2010. júl. 7. 17:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi..=)

Amúgy tudom, hogy természetes, 1-2 ex barátomnál is volt ilyen, de fele ennyire nem vert senkinél...:S

2010. júl. 7. 18:04
 8/10 anonim válasza:

De édes :))))

Ha így parázol, menjetek el anyuval vagy valakivel egy dokihoz, hátha van valami magas vérnyomásod, vagy ilyesmi :)

2010. júl. 7. 22:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Ezzel én is így voltam,pont ahogy írod!:D Én is láttam ahogy mozog a polóm a szívverésemtől mikor a pasimra gondoltam.....:D Szerintem nem komoly,de lehet tényleg menj el dokihoz,bár nekem semmi bajom.Ha meg dokihoz mész akkor az tuti "találni" fog valamit,hisz az a dolga,hogy baromi drága gyógyszereket írjon fel a semmire....

Igen ez a szerelem.:) Majd el múlik (sajnos)

2010. júl. 9. 01:55
 10/10 A kérdező kommentje:

Hát dokihoz nemnagyon megyek szerintem... :O

Csak kiröhögne..x)

2010. júl. 9. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!