Hülye kérdés, de lehet valami baja a szememnek attól,
hogy belefröcskölődőtt a wc vize?
Figyelt kérdés
2011. okt. 4. 12:38
1/9 anonim válasza:
Lehet kötőhártyagyulladás. De valószínűleg nem lesz semmi. Esetleg mosd ki tiszta csapvízzel.
2011. okt. 4. 12:40
2/9 anonim válasza:
Ha tisztítod normálisan a wc-t, akkor elvileg az az egyik legkevesebb baktériumot tartalmazó hely a lakásban, tehát kb mintha csapvíz ment volna bele... De persze mosd ki meg ilyesmi, de szerintem nem lesz semmi bajod, ha mégis észlelsz tünetet, akkor meg irány a doki.
2011. okt. 4. 12:47
3/9 anonim válasza:
Kérdés, használat előtt vagy után... meg hogy otthoni, tiszta, vagy valamilyen közWC...?
Figyeld, hogy nem pirosodik-e be, ha igen, akkor szemorvos, és kapsz rá cseppet.
2011. okt. 4. 12:48
4/9 anonim válasza:
Feltételezem wc takarítás közben történt, különben hogy kerülhetne olyan közel a szemed a csészéhez. Ebből kifolyólag kérdezem, hogy nem használtál akkor épp valami vegyszert? Mert inkább az okozhat bajt.
2011. okt. 4. 12:54
5/9 A kérdező kommentje:
Ööö ezt evés közben ne olvasd el:(
pms-em van, ilyenkor katasztrofális állapotban vagyok és ráadásul most eléggé izgulok is, úgyhogy hányok-fosok egész nap.:DD szóval belehánytam a wc-be, és úgy fröccsent vissza a víz, ami köszönhetően a mai tevékenységemnek, nem hiszem, hogy túl tiszta volt.
2011. okt. 4. 13:04
6/9 anonim válasza:
A wc tisztítás mellett ez lett volna a következő tippem, hogy hánytál. De szerintem semmi baja nem lesz a szemednek. Én itthon időset ápolok, már bele sem gondolok, hogy mi kerül bele a szervezetembe.
2011. okt. 4. 13:13
7/9 anonim válasza:
"Feltételezem wc takarítás közben történt, különben hogy kerülhetne olyan közel a szemed a csészéhez"
Csak egy tipp: hányás közben. Pl.
Vicc nélkül: Egy pohár vízbe nézzél bele párszor. ( hogy a szemed benne legyen a vízben, és közben pislogjál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!