Hogy vagytok?

41°-os lázam van, fejem messzire gurult, belem magam után húzom. Épp most akartam megkérdezni a gyakorin
szerintetek ez NORMÁLIS? ? ?

Buktam az Élettan-kórtan 2-t a két javító lehetősêggel is és lehet, hogy megint fél évet dolgoznom kell. A kolesz 18.000Ft volt havonta (saját zsebből fizettem), alig aludtam, hetente kétszer jártam haza. Van jogsim, de az oktatóm kiölte belőlem az összes kedvet, tehát akármikor ránézek a mi kis 2003-as Suzuki Alto-nkra, olyan pánikroham fog el, hogy ott fullasztom le egy körforgalom közepén, hogy nem egyszer inkább mentem gyalog a város másik végébe. Nem érzem, hogy bármit is el fogok érni az életben, és hogy az emelt angol nyelvvizsgám ellenére sem tudok többet egy általános iskolásnál, mint ahogy a kínaiakkal való beszélgetésből kiderült. Öreganyám egy szenilis, kétszínű, alkoholista szemét, aki a házassága óta keveri a sz*rt mindenki háta mögött. Még jó, hogy apa munkanélküli, így a még egyetlen működő kocsival inkább van ott az ápolási díjért, mint itthon. Nem mintha a megcsalás óta szeretnénk itthon látni. De hát ki is akarna visszajönni egy 15 éve építés alatt áló házba, ahol penészes a fal, ronda a festés, rosszak az ablakok, hülyén van elrendezve az összes helyiség és nyoma sincs a saját szobánknak. A felső szint nem padlástér, csak építkezéskor elloptak tőlünk 3 millió Ft-ot és nem tudták befejezni. A garázsba nem tudunk beállni, mert tele van dobálva műanyag rekesszel, szétszerelt, kuka mellől hozott műszaki vackokkal és mindenféle kacattal, amit soha senki nem fog használni. Semmi nem működik jól, az összes megunt tévét is random emberektől kaptuk, a hűtő nem zár rendesen, a hifi évek óta nem működik, de semmire nincs pénz.
Ettől eltekintve egészségileg jól vagyok, közönöm.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!