SOS! Nagyon másnapos vagyok. Mit tegyek, hogy legyek jobban?
Figyelt kérdés
Tegnap másnapos voltam a vasárnap után, nem tom, de hétfőn még az voltam, és este ráittunk(b voltam rugva, nagyon :\\). ööm..rásegítéssel hánytam 3x tegnap, nagyon fáj azóta a gyomrom. Ma a fejem is és a hasam is görcsöl. Ettem paradicsom levest, de nagy étváhyam nincs, ittam cappyt, vízet...de még mindig félóránként el kezd görcsölni. Kérlek segítsetek. (pedig nem vagyok az aki nem bírná a piát, most hánytam köbö másodszorra piától)2010. júl. 6. 14:36
1/6 anonim válasza:
Hát mit mondjak? Olyan nagyon nem sajnállak.Legközelebb ésszel.
Igyál teát, a legjobb lenne mézzel ízesített kamillatea.
2/6 anonim válasza:
Türelmesen szenvedj még egy kicsit. Elmúlik. Valamit, valamiért.
3/6 anonim válasza:
szénsav, sós cuccok (ropi) és keksz
4/6 anonim válasza:
Igyál tejet, az rendbe hozza a gyomrod!
Tegyél egy fél órás sétát, hogy az anyagcseréd és keringésed helyre jöjjön.
Igyál sok vizet, hisz az alkohol megvonja a szervezetedtől a folyadékot, ami dehidratáltságot okoz, és fejfájást...
És máskor vegyél be egy aspirint mikor hazaesel, még elalvás előtt...
5/6 anonim válasza:
Az utolsó jól leírta :)
Annyit még hozzá, hogy az fájdalomcsillapítót min. fél liter vízzel öblítsd le este ;)
6/6 anonim válasza:
igyál meg 1 sört lehet hülyén hangzik de nekem nagyon használ évek és a tapasztalatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!