Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van hogy mostanság...

Miért van hogy mostanság ilyen hamar kapom fel a vizet?

Figyelt kérdés

A legkisebbeken is már összeveszek akárkivel. És érzem hogy a szívem erősen kalapál. Nem lehet hogy valami szívprobléma? Mert ha pl felkelek az ágyból, már akkor is ugyan így szoktam érezni ahogy ver a szíem. Meg ha egy stékről felülök... Ha ideges vagyok olyanokat is soktam csinálni, hogy szétvágom a nadrágjaimat ( csak az olyanokat amiket már kinőttem ), meg hogy mindent ledobok a földre ( úgy hogy széttörik pl: fésű, telefon, tv távirányító stb. ). Meg magamat ütögetem ilyenkor stb. Nem lehet valami a szívemmel, hogy ilyen hamar felkapom a vizet? Hogyan tudnám magam nyugtatni? Légyszi ne oltogassatok, nem vagyok ezekre büszke.

13l

2010. júl. 5. 12:36
 1/5 A kérdező kommentje:

× a székről ha felállok

bocsi a hibákért

2010. júl. 5. 12:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nézesd meg a vérnyomásodat
2010. júl. 5. 12:45
 3/5 anonim válasza:
A sziveddel semmi. 13 éves vagy és most kezd kifejlődni a személyiséged s kezded észrevenni, hogy ami körülvesz az nem téged tükröz, ezért ingerlékeny vagy. Pont mind a jegesmedve, ha kiviszik a sivatagba. Szerintem szabd át kicsit a környezetedet, hogy tiédnek érezhesd, otthon legyél benne s nem lessz gond. Idővel mindenképpen oldódik majd a helyzet, mert a gyerekenél úgy szokott. Magadat viszont ne ütögesd mert az semmiképp se fog jóttenni.
2010. júl. 5. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:
az is lehet, hogy alacsony a magnéziumszinted, akkor az emberek nagyon ingerlékennyé válnak és minden aprósásgon kibuknak.
2010. júl. 5. 12:49
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2010. júl. 5. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!