Mit tegyek, ha ennyit birok?
Gyerekkorom óta fáradékony voltam , idegileg hamar merultem ki
A koran kelés a suli miatt kikeszitett , igy miutan hazamentem onnan nekem mar nem volt eröm extra aktivitasokra járni es barati kapcsolatok ápolására
Ez most sincs maskepp ha sorozatosan koran kelek munka miatt , pár hónap munka utan állati szintre megyek a faradtsag miatt , nagyobb adagokat kezdek enni , hizni kezdek , ingerultebb leszek, es aludni akarok
Szultem egy gyereket , 12 eve , többet nem mertem vallalni emiatt se , anyam mondta nem fogom birni , csaknem igaza lett mert mikor a kicsi harom hònapos volt , a kialvatlansag miatt pszichiatrian kezeltek , mert lebenultam fel felemre , kiderult pszichikai okokból es elfelejtettem beszelni par napig
Szerencsere anyam segitett , a kicsit imadtam es imadom maig de ha suliba van vagy nincs itthon , imadok egyedul lenni nem keresem senki tarsasagat , es zenet hallgatok , pihenek es pihenek
Egyfolytaban erröl szól az életem , a pihenésröl , alvásról hogy kialudjam magam , maskepp hizok es szétesik a viselkedésem
Eleg szorongó is vagyok lehet az is kimerit , de megis úgy tunik hogy senki nem ilyen mint en
Mindenki el , pezseg , munka utan sportol en folyton keresem a félrevonulást , nyugalmat ,, hogy pihenhessek
Most mar 43 at töltök lassan
Azt hittem a korral ez megszünik , kinövöm de nem folyton egyedul bamulva a semmit ülök , es nekem ez a jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!