Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Egy csomó gyógyszert bevettem,...

Egy csomó gyógyszert bevettem, de inkább mégsem szeretnék meghalni, hülye voltam, mit csináljak? Szédülök.

Figyelt kérdés
2008. nov. 9. 13:37
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
87%

Ha csak szédülsz nem szedhettél be olyan sok gyógyszert,egyébként,ha kihivják neked a mentőket felkészülhetsz egy gyomormosásra,esetleg itatnak veled egy nagy adag orvosi szenet,nagyon rossz,ne tegyél ilyet többet,nem éri meg!

Vagy kapsz egy kis infuziót,amitől percenként kell pisilned,ez se jobb!

Aztán elküldenek a phszihiátriára,ami még rosszabb!!!

Ennyi az eljárás ilyen esetben.

2008. nov. 9. 15:36
 12/22 anonim ***** válasza:
70%

Eretlen kislany/kisfiu a kerdezo. Nagyon unatkozhatsz, de ilyennel viccelni akkor sem kellene!

Kulonben is, hiheto, hogy a nagy haldoklas kozepette meg leulsz netezni. Idiota.

2008. nov. 9. 16:08
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem kamukérdés volt, de nem fogok nektek magyarázkodni... Kihánytam, jól vagyok, csak marha álmos voltam utána.
2008. nov. 9. 16:49
 14/22 anonim ***** válasza:
65%
Gratulálok neked szivem! Akkor nem is vehettél be egy csomó gyógyszert, mint ahogy írtad, csak 2-3-at, te nagyokos, ha csak fáradt voltál, meg hánytál és jobban vagy! Inkább gondolkozz el magadban mélyen, mint ilyenekkel szórakozz otthon!!
2008. nov. 9. 17:55
 15/22 A kérdező kommentje:
15-öt vettem be kb...kérlek ne szitkozódj, ha nem is tudod!
2008. nov. 9. 18:13
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha 15 db-ot vett be, igenis jobban lehet hányás után. Alszol egy nagyot, és holnapra nem is lesz semmi bajod. De a helyedben beszélnék valakivel (család vagy pszichiáter), mert biztosan volt okod arra, hogy ezt tedd, és segítségre van szükséged. Sok jóról maradnál le ám, ha elmennél. Tapasztalatból beszélek. Én 100 db mindenféle bogyót vettem be a gyagya agyammal 16 évesen, aztán aludtam estig, és amikor anyu kereste a köhögéscsillapítót öcsémnek este, kiderült, mit tettem. Kórházba mentünk, infúziót kaptam. Másnapra jól voltam, és átértékeltem mindent. Azóta van férjem, egy kislányom, hamarosan pedig születik a második, és minden tök jó. Most 27 vagyok, és örülök, hogy nem sikerült az öngyilkosság, bár akkor úgy éreztem, nincs más megoldás. Nagyon rossz volt a kapcsolatom anyuval, minden összejött, és senki sem tudta, mire készülök, mert mindig is derűs csajszinak ismertek.
2008. nov. 9. 19:26
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Én nem akarok itélkezni feletted, a lényeg, hogy már jobban vagy. De remélem sejted, hogy ezzel még nem ért véget a történeted. Mindenképp kérj segitséget, házi orvosodat keresd fel, ő fog pszichológushoz, pszichiáterhez beutalót adni! A gyógyszereket ( még a legyengébbeket is) zárd el egy időre, nehogy kisértésbe ess. Kellemes gyógyulást. És örülj, hogy megúsztad a gyomormosást, mert az tényleg nem túl kellemes.
2008. nov. 9. 19:28
 18/22 anonim ***** válasza:
96%
Ez olyan "hogyanhívjamfelafigyelmetmagamra" cselekedet volt? Gratulálok, nagyon intelligens vagy. Inkább gondoljál a családodra, hogy mit éreznének, ha valóban öngyilkos lennél (bár azt kétlem). Önző vagy, nem kicsit, nagyon.
2008. nov. 9. 21:13
 19/22 anonim ***** válasza:
65%
"de inkább mégsem szeretnék meghalni" :-D
2008. nov. 9. 21:25
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
15 mit vettél be?
2008. nov. 9. 21:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!