Miért szégyenlem hogy elmenjek pszciáterhez pánikroham szorongás miatt?
a konkrét roham elmúlik a frontintól , :) csak "kigyógyulni" nem fog tőle,vele, viszont segít, például abban is, hogy elmenjen pszichiáterhez :)
kettes meg remek dolgot írt, és ne haragudj meg kettes, de elfogott a röhögőgörcs :D , visszaemlékezvén, hogy ez mekkora szívás, :D valaki pont azért nem tud elmenni a pszichiáterhez, amiért el kellene mennie :))), még mielőtt kérdező, és kettes félreértene, én a helyzet iróniáján nevetek :D , amúgy sorstárs vagyok, engem mondjuk nem sikerült "kigyógyítani"csak ideiglenesen elmúlik, akár több évre is , de újra előjön , így mindig van a kéznél xanax, / az ugyanaz mint a frontin, mindkettő alprazolam / de ez ne akadályozzon meg, én már a hetedik orvost fogyasztottam, mikor 2 barátom is ugyanebbe a helyzetbe jutott, őket sikerült kivinni ebből, engem nem , ( ugyanaz az a pszichiáter), ha a 0.25 frontin hat, az nem akkora nagy gáz, menthető vagy :)) csak ne kapkodd be állandóan :)), ja és ne hagyd , hogy antidepresszánsokat írjanak fel, azzal a jelszóval, hogy depressziós vagy, velem ugyanis ezt tették, évekig, hiába magyaráztam, hogy nem vagyok depressziós, ezért volt a sok pszichiáter nálam, mert mindig depresszióval akartak kezelni, míg végre az utolsó azt mondta, ( egyébként ő is kipróbált rajtam 3 antidepresszánst), hogy na jó, hagyjuk :) frontin , esetre , de CSAK esetre . akkor nagy élmény volt, hogy végre valami használt, később meg más lett nagy élmény :) Olvastam 2 pszichológustól, és utána lett az a "megvilágosodásom", hogy és?? tényleg , mi van akkor? szorongok? igen . és? hülyének néznek, hülyén viselkedem ?, igen , lehet, és? belehaltam? nem , kéne nekem olyannak lenni amit a társadalom elvár? nem :), nem tudom hány éves vagy , az élethelyzetedet sem, hisz nem írtad , :) ne járd be azt az utat amit én, nekem sok idő volt, ( de ez nem ma volt ) olyan rég, hogy bár tudtam, hogy van ilyen, mégsem ismertem fel magamon, és a kardiológián vertem az ajtót egy roham során, hogy most azonnal :))) mert épp most fogok meghalni :))) na a lényeg , Semmi de semmi nem fog történni, gondolkozz el, hogy miért van, miért lehet, hogy szorongsz, ( az még nem gond) és mi kulminálódik pánikrohamban ( az már gond, mert élhetetlen állapot)és az egyetlen tanácsom , akármilyen is vagy , soha de soha ne szégyelld , inkább találd meg azt, hogy mit tudsz , mi az amiben jó vagy, mi az amiben pl ez hozzá tud tenni az életedhez, mert tud :)) ja, 46/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!