Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehetséges hogy magamtól...

Bettty kérdése:

Lehetséges hogy magamtól gyógyultam ki a pánikbetegségből?

Figyelt kérdés
Kb 13 éves koromba elájultam egy boltba. Aztán évekig rettegtem mindenolyan helyen ahol sok ember volt hogy rosszul leszek. De miután megszületett a kisfiam akkor betápláltam az agyamba hogy ilyen nincs, igenis normálisan szeretnék élni a kisfiam érdekébe. Nos azóta semmi bajom akár órákat is sorban állok minden szorongás nélkül. lehetséges hogy meg gyógyultam? Mert azt olvasom itt hogy lehetetlen orvos nélül meggyógyulni.
2010. júl. 1. 12:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
2010. júl. 1. 13:12
 12/16 A kérdező kommentje:
13:03 as! Épp most olvastam.Szédülés, ájulásérzés, bizonytalanság: pánikbetegség esetén tipikus tünet az ájulástól való a félelem, ám ez soha nem következik be.Tehát aki bánikbeteg az szorong az ájulástól fél de nem ájul el.
2010. júl. 1. 13:12
 13/16 anonim ***** válasza:
És... pánikbetegség esetén nem leesik a vérnyomás, hanem bazi magas lesz.
2010. júl. 1. 13:13
 14/16 anonim ***** válasza:
Miért is beszélek butaságot?
2010. júl. 1. 13:13
 15/16 anonim ***** válasza:
hát mondjuk én minden rohamnál elájulok...
2010. júl. 1. 13:15
 16/16 A kérdező kommentje:
De nekem mikor először elájultam nem pániktól ájultam el.Hanem ebből a rossz élményből alakult ki!Ezután már egyszer se ájultam el csak úgy éreztem szédülök reszketek és kikellett mennem
2010. júl. 1. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!