Lehetséges hogy magamtól gyógyultam ki a pánikbetegségből?
Én is kigyógyultam magamtól.
12 és 18 éves korom között nagyon utáltam emberek közé menni, pl egy nagyobb boltban szorongtam és azt gondoltam, hogy mindenki engem néz és milyen csúnyának gondolnak. Szinte csak otthon voltam egész nap. Most 20 évesen már vígan megyek bárhova. Valahogy magától elmúlt ez a betegség.
Én a diagmosztizált depressziómból gyógyultam ki pozitív gondolkodás és akaraterő segítségével. Pedig már ott tartottam, hogy csak vegetáltam, semmi sem érdekelt.
Szóval lehetséges.
Szerintem te nem voltál pánikbeteg. Én rendszeresen elájulok bizonyos helyzetekben (pl. templomokban), tudom és félek is a következőtől, de NEM vagyok pánikbeteg.
Az sem pánikbetegség, ha valaki azt hiszi, hogy a tömeg csúnyákat gondol róla. Ez utóbbi max. önértékelési zavar, az előző meg sima aggódás, félelem.
Ha pánikbeteg vagy, nemcsak rettegsz, hanem minden alkalommal rosszul is leszel, ezért kerülöd az ilyen helyzeteket, annak árán is, hogy nem lesz meg a bevásárlás, nem mész be munkába és ezért kirúghatnak. Egy idő után ki se mozdulsz a lakásból.
Örülök,hogy sikerült magadtól kigyógyulni.Nekem is sikerült,orvos nélkül,már kétszer,de mindíg visszaestem.Valószínű azért,mert a stresszes helyzetek nem szűntek meg az életemben.
az viszont megnyugtat,hogy a kivizsgálások során kiderült,hogy nincs semmi szervi bajom,csak ennek a fránya agóra fóbiának kellene elmúlnia.
Mitől ájultál el a boltban?Szorongás miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!