Ez a vérnyomás menxire jó?
250/133 88 pulzus. Nem emged linkelni de privátba képet is tudok muzatni, valami sziv ikon is van a mérö kijelzőjén.
35 éces vagyok, és azt vettem észre, hogy kb csőlátásom van és forog velen a szoba. Megmértrm és ezt muzatja. Sosem volt semmi problémám
35 éves *
Még véletlenül sem éces. Csak az ítás se nagyon megy alig látok

A kérdező január 29-én hajnalban, 0:52-kor, egy privát levelemre válaszolva ezt írta:
"..Köszönöm a válaszod. Nagy nehezen mentőt hívtam, most egy félórája ocsúdtam fel itt a kórházban. Állítólag infarktuson estem át, holnap lesz CT meg nem tudom meg mi. 35 évesen erre nem számítottam. :(
Soha nem ittam, nem dohányoztam. Nem értem.
Most szó szerint halálfélelmem van. Olyan érzésem van ,hogy én a 40 évet sem fogom megérni. Pedig annyi mindent szerettem volna még az életben.
Elnézést, hogy a problémáimmal zavarom. Sajnos senkim nincs. Intézetben nőttem fel, a feleségem most 2 éve hunyt el. Vonat alá esett 2 hónapos terhesen. Akkor egy világ dőlt össze bennem... Lehet mindez azért van mert ők várnak már rám..."
Következett egy búcsúmondat. Azóta nem jelentkezett...

Reméljük azért jól van a kérdező...
Talán a sok stressz az oka. Alkati dolog is ez. Genetikai, úgy értem. Az egyik régi barátnőm is sosem ivott, nem dohányzott, semmi felesleg nem volt rajta, mégis 180-as vérnyomása volt, ami a felső értéket jelenti. Mostanában nem tudunk egymásról, nem tartjuk a kapcsolatot, szóval most nem tudom mi a helyzet. Igaz, nem sportolt, de nem volt kövér, és fiatal volt még ekkor, csak 32.
Van akinek ezt dobta a gép, gyengébb szív- és érrendszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!