Szokásosnál emelkedettebb vérnyomás. Mitől?
Az a helyzet, hogy 5 napja volt egy nagy gyomorrontásom, akkor megmértem a vérnyomásom és 131/70 körül volt, nem volt magas, de nekem 110/70 szokott lenni mindig. Nyaki puffadás érzésem volt, ez lehetett attól?
Azóta sem vagyok teljesen jól, másnap még gyengélkedtem, aztán picit jobb lett de enni csínján ettem, óvatosan. 5 nap elteltével ma tepertős pogácsát ettem reggelire, de csak egy keveset, és megint picit ilyesmi érzésem volt. Megmértem a vérnyomásom, és 123-125/60-70 környékén volt, azaz megint nem volt magas, de emelkedettebb a szokásoshoz képest. Napközben már jobban lettem, és megmértem kíváncsiságból újra a vérnyomásom, ami megint 123/80 volt, a pulzus kb 88. Ez mitől lehet? Még mindig kiheverés alatt lenne a gyomorrontás, vagy ez a jelenség mitől lehetséges jelenleg is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!