Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehetnek ettől a rosszul létek?

Lehetnek ettől a rosszul létek?

Figyelt kérdés

Vérnyomásom általában 100 alatti.88-95 közötti.

Mindig levert,fáradt,aluszékony vagyok,gyakran fáj a fejem erősen,néha érzek erősebb szívdobogást.

Amúgy pszichiáterhez járok mivel ezeket pszichés tüneteknek diagnosztizálták az orvosok.A szívemmel csak annyi a baj,hogy valami csecsemőkori billentyű ferdülésem van,de az orvos azt mondta ez gyakori és ezzel lehet élni.

Más kivizsgálások negatívak.Ezért küldtek pszichiáterhez is.Kaptam antidepresszánst,persze a rosszul lét általában rajtam van.A doki tudja hogy alacsony a vérnyomásom,mindig fel is hozza a témát,ennek ellenére állandóan a pszichés tünetekkel jön...

2010. jún. 25. 10:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat,

utólsó válaszoló 60 kg vagyok.Akkor gondolom napi 3-4 litert kellene innom,főleg hogy egy litert minimum vesztek a biciklizésnél.Azzal nincs nagy gond,csak van hogy már úgy érzem béka nő a hasamban,annyit iszom.:)Tehát nem csak akkor amikor szomjas vagyok,hanem a nap folyamán szinte egyfolytában.

Értek mindent amit írtál és igazad is van.Húsból,azaz fehérjéből elég keveset fogyasztok,de csak ennyit tudok.

Régebben sajnos ugy voltam hogy egy szer kétszer ettem egy nap és általában délután,este fele,a suli miatt.

Most már Kb 4x szoktam enni egy nap.

De pl a főzeléket miért tartod feleslegesnek?

2010. jún. 28. 13:23
 12/16 A kérdező kommentje:
ja és szénhidrátot azért eszek keveset mert candidára gyanakszom.És ott kerülni kell az olyan szénhidrátot ami gyorsan szívódik fel.
2010. jún. 28. 13:24
 13/16 anonim ***** válasza:

60 kilósan napi min 3 liter, de nyugodtan mehetsz 4 literig is.

A candidás dolgot egyszerűen felejtsd el, nem éri meg bemesélni magadnak, pláne, hogy rendes táplálkozás mellett ilyenekre abszolút figyelni sem kell.

A szénhidrátról annyit, hogy a gyorsan felszívódó egyszerű szénhidrátok (szőlőcukor, akármi, de még véletlenül sem a finomított, boltban kapható fos) CSAK akkor jöhetnek szóba, amikor éppen glikogénhiány van a szervezetben. Tehát közvetlenül edzés után. Akármikor máskor használhatatlan. Emészteni gyak. nem kell, ezért gyorsított eljárással épül szépen be a zsírrétegbe.

Ellenben a lassú felszívódású ch (rizs főképp), az nagyon jó, és ezzel kellene megoldani a napi chbevitel nagyrészét.

2010. jún. 28. 18:30
 14/16 A kérdező kommentje:

aha ,értem,köszi

amúgy mielőtt edzek nekem muszáj bevinnem némi szénhidrátot,pl natur joghurt +zab +vmi gyümölcs,mert különben elájulnék.De akkor ennek így semmi értelme?Szóval inkább edzés után kellene a szénhidrát?

2010. jún. 29. 10:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Edzés előtt ÉS után is kell szénhidrát. Edzés előtt kb 2 órával, utána meg a lehető leghamarabb. Erre valók a turmixok, egy gyors turmix edzés után, go haza, aztán ott egy rendes rizses étkezés. De edzés előtt és után is fehérje is kellene! a joghurtban elenyésző van csak.
2010. jún. 29. 17:46
 16/16 A kérdező kommentje:
aha értem köszi szépen!:)
2010. jún. 30. 10:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!