Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Állandó rosszul létek! Mi lehet?

Állandó rosszul létek! Mi lehet?

Figyelt kérdés
Talán egy, másfél hete kezdődhetett. Egyszer csak elkezdek szédülni, homályosan, zavartan látok, olyan érzésem van, mintha el akarnék ájulni és alig kapok levegőt. Körülbelül egy hete majdnem el is ájultam elsötétült előttem minden alig hallottam csak zajosan értettem a körülöttem lévőket. Múlt héten az orrom is elkezdett vérezni volt, hogy egy nap 3x is. Ezzel voltam orvosnál, de nem nagyon mondott rá semmit. Gondoltam rá, hogy talán pánik roham (egyszer volt, amikor ügyeletet kellett hívni azóta semmi), gondoltam rá, hogy talán a hirtelen jött meleg miatt vagy, hogy alacsony lenne a vérnyomásom, de ezt megint nem hiszem, mert ma is ittam kávét és energiaitalt is, de semmi váltózás. A terhesség teljesen kizárt mivel alapból magas a prolaktinom (amire egyelőre nem szedek gyógyszert se és tudom, hogy magas, mert még mindig jön a tejem, 2-3 nap késéssel igaz, de rendben meg is jött és védekezünk is. Tehát ezt én kizártam teljesen.) Holnap szerintem meglátogatom a körzeti orvosom, de addig is hátha van, valakinek valami ötlete mi lehet ez. Utoljára fél éve lehetett vérvételem akkor teljesen rendbe találtak mindent azóta nem hinném, hogy sok minden kialakulhatót. Köszönöm annak, aki tud segíteni.
2010. jún. 16. 17:59
 1/4 anonim ***** válasza:
Inkább magas vérnyomás lehet a probléma!Lehet pánik is,de annak köze sincs az orrvérzéshez.Magas vérnyomástól viszont az is lehet.Bármelik is lehet,semmiképp sem tesznek jót a koffeintartalmú italok!Azokat el kellene hagynod!Se a pánikra,se a magas(vagy ingadozó)vérnyomásnak nem tesz jót!
2010. jún. 16. 18:07
 2/4 anonim ***** válasza:

Egyetértek az elsővel, az orrvérzés inkább a magasvérnyomás jellemzője, nem az alacsonyé. Ettől is el lehet ájulni. Voltál orvosnál, és nem mérte meg a vérnyomásod?

A pánikrohamtól elájulhatsz, de az orrvérzés arra nem jellemző.

2010. jún. 16. 18:25
 3/4 A kérdező kommentje:
Ez eszembe se jutott, hogy esetleg a magas vérnyomás miatt, mert az egész családra az alacsony volt a jellemző, de akkor lehet, most én leszek a kivétel. Főleg, hogy így belegondolva az utolsó talán 1-2 hónapban napi rendszerességgel fogyasztottam energia italokat volt, hogy napi egy- kettőt is, így lehet benne valami abban amit mondtok! Nekem még talán a vérszegénység jutott eszembe, de nem tudom.:S Holnap elmegyek orvoshoz szerintem. Köszönöm a segítségeteket!
2010. jún. 16. 18:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Az jó ötlet,hogy elmész a dokihoz.Egyébként lehet,hogy pont a koffeinre vagy allergiás ilyen is létezik ,küldök is erről egy linket:

[link]

Másik ,ami eszembe jutott,írod,hogy magas a prolaktin szinted.Nos,a hormon zavarok is okozhatnak cifra tüneteket.

2010. jún. 17. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!