Úgy érzem nincs értelme élnem?
Figyelt kérdés
Lassan 20 éves vagyok. Nemrég érettsrgiztem le, de azóta nem találom a helyemet a világban. Pszichés betegségem van ami a stresszre alapul ezért munkába nem tudok állni. Elkezdtem egy tanfolyamot de ott is megjelent ez a betegség. Itthon folyamatosan lenéznek, semmibe vesznek, modern rabszolgának tartanak csak itt. Szüleim jó 5 éve semmit sem segítenek nekem, 500 forintot is dörmögve adnak nekem. Úgy érzem az életem romokban áll és nem látok magamban semmi jövőt. Esténként nem alszom, mivel a stressztől nem tudok. Mindig magamat hibáztatom mindenért. Mit tehetnék?2018. okt. 25. 01:59
1/1 anonim válasza:
Pedig pont, hogy munkába kéne állnod. Személyes tapasztalat. Engem ebből az állapotból az rántott ki, amikor munkába álltam és hosszútávú javulást okozott.
Valami oléyan munka kéne, ami nagyon sok figyelmet igényel és, ha lehet, valamennyire fizikailag is lefáraszt. Hogy szellemileg és fizikailag is megterheljen, meret nekem az is adott valami pozityv löketet. Tudom, idétlenül hangzik, hogy, ha nem tudsz dolgozni, akkor állj be munkába és terheld le magadat - de amikor én ugyanígy voltam, hogy nem bírtam semmibe se kezdeni és fizikailag meg lelkileg állandóan rosszul voltam, elször egy fizikailag majd egy szellemileg megterhelő munkába kezdtem és segített kilábalni; plusz jó, hogy van, ami leköt engem napi 8 órára :)
Ezt tudom javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!