Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Annak van értelme hogy ha...

Annak van értelme hogy ha többet iszom kevésbé fogok izzadni?

Figyelt kérdés

Eléggé izzadós a tenyerem. Nem szeretnék ilyen aluminiumos gyógyszertári vackot használni. De valahogy meg akarom szüntetni. Szóval, felgyülemlett méreg anyagok... Ha úgy vesszük akkor lehet hogy a szervezetem így adja le azt a felesleget amivel már nem bír el, sőt szerintem elég valószínű mert keveset iszom napi 1 liter víz az átlagos. (gáz, de nem vagyok szomjas, és elfelejtek inni..:)

Arra gondoltam hogy egy próbát megér, napi 3l-re legalább felvinni és akkor a vizzelettel jelentősen több távozna.

Egyépként valaki próbálta már így?

Zsálya teáról vélemény? Használ?:)

Előre is köszi ha valamit hozzátudsz fűzni a problémámhoz.

2015. febr. 8. 01:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Nincs benne logika sajnos, attól hogy többet iszol ugyanannyit fogsz izzadni, csak többet jársz majd wc-re.
2015. febr. 8. 01:36
 2/4 anonim ***** válasza:

Ugyanúgy izzadnál továbbra is hisz az izzadás fő célja a testhőmérséklet csökkentése nem pedig a méregtelenítés, de ettől függetlenül tényleg érdemes lenne növelni a vízbeviteled minimum 1,5 literre.

A problémád valószínűleg az izzadságmirigyek helytelen működése okozza. A legtöbb esetben nincs más baj, csupán kellemetlen az izzadás.

De kiváltó ok lehet még a terhesség, túlsúly, menopauza és a cukorbetegség is.

Továbbá a stresszes életmód is teljesen kézenfekvő magyarázat.

2015. febr. 8. 01:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Szaunázni kell járni, és úszni.

Az átrendezi a szervezeted hő háztartását, és méregtelenít is, és a bőrödet is tisztítja, kiáztatja.

2015. febr. 8. 06:10
 4/4 A kérdező kommentje:
:\ kár... Nem tudom akkor mi lesz marad az orvos..
2015. febr. 8. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!