Miért érzem ennyire fáradtnak magam?
Talán azért, mert egyetemista létedre nem tudod, hogyan kell élni. Az embernek például nincs szüksége 10-12 óra alvásra. Ha kikényszeríti ezt, előbb utóbb belehal. A fáradtsággal kezdődik.
Ne haragudj. Az egyetemista lét feltételez egy bizonyos intelligenciát, jártasságot a mindennapokban, alkalmazkodóképességet. Egyetemistaként te ezt kérded, és írsz olyanokat, ami ellentmond a józan észnek? Én ebben súlyos ellentmondásokat látok.
A szellemi tevékenységben is ki lehet fáradni. De lehet hogy az okozza a fáradtságod hogy nem te uralod az életedet, hanem mások határozzák meg. Ez az utóbbi fárasztóbb tud lenni bármilyen szellemi vagy fizikai munkánál.
Például a fősulin tapasztaltam ezt. Olyan voltam mint egy öregember és mozdulni sem volt kedvem. Aztán miután végeztem és a saját életem éltem úgy ahogy akartam, szinte megfiatalodtam és friss lettem. Ekkor még a nyugat-európai kerékpártúrákban sem fáradtam el, sőt fiatalodtam tőle. A természetben töltött idő is frissítően hat. Ugyanis maga a város (a művilág) is kimerítő tud lenni, még a világ legélhetőbb városa Bécs is.
Sok minden lehet az oka, tán még a politika is - ha már itt tetted fel a kérdésedet.
De lehet egyéb: pajzsmirigy problémától kezdve kálium szint problémáig, meg szervezet működésének akármilyen problémájáig.
Az is lehet, hogy fordítva vagy bekötve, nálad nem a tavaszi, hanem a őszi fáradtság jelentkezik. ;)
Egészséges vagy?
Mozogsz eleget?
Megfelelően táplálkozol?
Rendszeres az életed?
Szedj multivitamint, igyál sok vizet, napi egy kávé belefér.
Sportolj, lehetőleg valami aktív testmozgást végezz, pl futás.
Néha kapcsolódj ki, menj el bulizni vagy túrázni, felejtsd el a sulit.
Keríts egy szexpartnert.
van akinek kell 10 óra alvás én is így voltam.
az egyetem nagyon le tud szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!