Miért lehetek ennyire fáradt?
Egy gyárban dolgozom. Egyszerű szerelési munkákat csinálunk, forrasztunk, gyantázunk, festünk, általában ülve. Most éppen két műszakban, de volt már három és folyamatos 12 órázás is. A probléma mindennap ugyanaz. Annyira elfáradok a munkaidő végére, hogy már hazafelé a buszon elalszom és utána otthon sem igazán tudom nyitva tartani a szemem. Azt már próbáltam, hogy ha hazaérek alszom egy pár órát, után csinálom a dolgaimat. De az lett az eredménye, hogy csak másnap az óracsörgésre ébredtem fel.
Voltam orvosnál, elküldött a laborba, az nem mutatott semmi eltérést. Kávé, energiaital hatástalan. Alvás után kipihenten ébredek, nem az a baj. De ez az energikusság nagyjából a munkaidő 6-ig órájáig tart, után mintha lehúzták volna a rolót, semmi energiám sem marad. Mintha valami, vagy valami teljesen leszívná addigra. Ezen a héten szabadságon vagyok, eddig még nem jelentkezett ez az ólmos fáradtság. Valami tipp?
40/N

Akkor ez lehet a baj. Kb. 100 m2-en forrasztanak kb. 70-an egyszerre.
Köszönöm a választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!