Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Amióta egy nap beveszek egy...

Amióta egy nap beveszek egy advil ultra fortét, jobban érzem magam. Nem fáj semmim, csak úgy beveszem. Jobban tudok koncentrálni. Hogy van ez?

Figyelt kérdés
Jobb a közérzetem, stb.

2018. okt. 10. 19:31
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is ismerek olyanokat, akik reggelire megesznek 2-2 Cataflamot, aztán neki állnak egész délelőtt fát aprítani. Enélkül 10 perc után már óbégatnának. Megelőző kezelés...
2018. okt. 10. 20:28
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is van igy
2018. okt. 10. 21:29
 3/7 anonim válasza:
Egyes gyógyszerek koffeint tartalmaznak, és ezek tovább hatnak, mintha meginnál egy kávét. De ha ez mindennapos az már gyógyszerfüggőség!
2018. okt. 18. 20:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, ez a gyógyszerfüggőség felismerése, gyakorlatilag olyan mint a kábszer. Hagyd abba. Inkább fájjon egy kicsit, mert akkor tudod, hogy élsz.
2018. okt. 20. 19:55
 5/7 anonim válasza:
Nem rossz indulatbol de probald ki a nyeles kalmopirint azzal tuti jobban indul a napod
2018. nov. 6. 23:39
 6/7 drone92 válasza:
#5 Megnevettettél így kora reggel :D amúgy én nyeles aszpirinként hallottam :D
2018. nov. 11. 06:16
 7/7 anonim válasza:
Több fajtája van sztem azert😁
2018. nov. 16. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!