A zsíros, nehéz étkezés utáni emésztésen mivel lehet segíteni házilag, ha nincs pl Reni antacid, vagy hasonló? Ecet? Mi még?
Figyelt kérdés
2018. okt. 1. 01:20
11/14 A kérdező kommentje:
Nem, nem tudtam, még sosem használtam. Ezért kérdeztem...
2018. okt. 6. 14:37
12/14 anonim válasza:
tegnap 15:35 válaszra.
A szódabikarbóna jó a gyomorsav ellen is és ha normális a
savad akkor is segít az emésztésben.Puffadás ellen is kiváló.De ha nektek nem jó egyétek a jó drága semmirevaló
sz..okat a gyógyszergyártók úgy is erre mennek rá.
Különben is csak egy javaslat volt professzor Úr
ha kipróbálja bárki semmi baja nem lesz tőle és ha beválik akkor olcsó és jó megoldás.
Különben ha rám hallgattok akkor azt csináltok amit akartok ................
Én maradok az olcsó bevált biztos módszernél.
14/14 anonim válasza:
Pálinka és/vagy vörösbor. Nekem pálinka van itthon ilyen esetekre. Működik. Kortyolni kell addig, amíg jobban nem érzed magad, de nem fél percenként, hanem mindig várj egy kicsit. Ha odafigyelsz a szervezet jelzéseire, érezni fogod, mikor mennyire van szükséged. Nekem néhány korty szokott segíteni. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!