157 centiméter magas,28 éves nőhöz a 41 cm-es comb az rendben van? Esetleg lehetne több?
Figyelt kérdés
elnézést a helytelen kategóriáért.2018. szept. 16. 19:34
1/8 anonim válasza:
Kerületről van szó?
Szerintem az kb. a vádli kerülete kéne legyen.
2/8 A kérdező kommentje:
Kerület igen. Ma megmérték a combom (körbetekerték a mérőszalagot) és 41 cm volt. De nem tudom ez oké vagy nem.
2018. szept. 16. 19:51
3/8 anonim válasza:
Én 28 éves nő vagyok, 156 cm, 50cm a combom. Volt 2 éve 47 is, de akkor csak 44 kg voltam. Szerintem neked is lehetne több.
4/8 anonim válasza:
1.! Szerintem hosszúságról, de mivel sosem mértem a combom hosszúságát, fogalmam sincs.
De már annyian kérdeztek hasonlót, hogy esküszöm, megmérem, milyen hosszú a combom. Mondjuk azt sem tudom, mettől-meddig kell mérni normálisan. Csípőig? Vagy belül térdtől a combtőig? Kérdező! Válaszolhatnál!:)
5/8 anonim válasza:
Na jó, így belegondolva, a hosszúságról szó sem lehet. Bocs, ezt most elképzeltem vizuálisan. Az nagyon kevés. Vegyétek semmisnek, amit írtam.
Mea Culpa
(Előző voltam.)
6/8 anonim válasza:
5: Elvileg lehetne, főleg ha belül kell mérni térdtől a szeméremcsontig. Az nekem kb. 34-35 cm, nincsen meg 2 arasz.
8/8 A kérdező kommentje:
Most szépen körbetekertem az alábbi helyeken a mérőszalagot; ezek jöttek ki
Vádli 1 db; 31 cm comb 1 db ; 41 cm Derék; 70 cm Csípő; 78 cm Felkar 1 db; 21 cm Mell; 77 cm
2018. szept. 16. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!