Lázasnak érzem magam, de a hőmérő szerint teljesen rendben vagyok: mi történik?
Teljesen úgy érzem magam, mint amikor lázas vagyok: fáj a fejem, lassú vagyok, fájnak az ízületeim, zavar az erős fény-hang, stb. csakhogy a hőmérő szerint 35.6°C a hőmérsékletem.
Nem első alkalom, néha havonta visszatérő állapot, aztán egy fél évig semmi ilyesmit nem tapasztalok.
Kb. 3-4-5 éve tapasztaltam először.
Néha amikor nem bírom, beveszek egy lázcsillapítót (nálam a Panadol működik lázra), ezután elkezdek izzadni (pont amikor lázasan veszem be a lázcsillapítót) és pár óra múlva helyrejövök.
Hallottam/olvastam ún. "belső láz" fogalmáról, de szakemberek szerint ilyen nincsen, több ember mégis tapasztalta már ezt a dolgot (még ha hibás is a kifejezés, mivel konkrét láz és magas testhőmérséklet nem jelentkezik, ergo láznak nem nevezhető a dolog, de a tünetek ezt leszámítva stimmelnek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!