Ti mennyit alszotok, ha ki vagytok merülve?
Én most 17 órát aludtam. Ez normális?
21/L
9-10 óra, de ez feltételezi, hogy nincs erős alváshiányom. Igaz, nem is tud erős alváshiányom lenni csak úgy, nem tudok nem aludni, ha kell.
Ha hetek óta keveset vagy napok óta alszol, én nem csodálkozom a 17 órán sem, az a helyzet. De akár máskor sem, ha érzed, hogy kellett. A test valószínűleg tudja, mit csinál. Persze túl sok alvás lelki okokból is lehet, bár talán nem ekkora.
Köszi a válaszokat.
Nincsenek káros szenvedélyeim. És eszek rendesen.
Munka miatt az utóbbi pár napban csak 7-8 órákat aludtam, ami nekem túl kevés, valószínűleg ezért a nagy kimerültség.
Olyan nagy baj ha kevés ennyi alvás? Szerintem a felnőttek/idősebbek alszanak ennyit, a fiataloknak még többre van szükségük, vagy nem?
Én meg eléggé le vagyok terhelve fizikailag és mentálisan is, emiatt alszok többet szerintem.
De elég fáradékony vagyok.
Pajzsmirigy alulműködésem van, szerintem ez az oka mindennek. Bár szedek rá hormont, de egyre romlik csak az idő előrehaladtával.
Nem vagyok válogatós, nagyon szeretek enni. Nem szédülök, esetleg csak futás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!