Ki lehet merülni a melegtől fizikailag?
Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy tényleges igénybevétel nélkül. Egyre fáradtabb vagyok, pedig eszek, iszok rendesen, és a szobában pihenek. Éjszaka szoktam egy kicsit mozogni, bicajozni, hogy ne a fekvéstől gyengüljek le, de egyre nehezebben megy. Más is van így? És normális ez?#kimerültség #tartós meleg
2018. aug. 10. 10:25
1/8 anonim válasza:
Persze, ki lehet. A test folyamatosan hűt, és kiizzad minden ásványi anyagot.
A víz mellé szedj magnéziumtablettát, napi 2-3-t, sokat segít. Illetve zuhanyozz hűs vízzel kb. két óránként.
Az is sokat segít, ha a hajad mindig vizes.
2/8 anonim válasza:
Ki bizony, nekem már semmihez nincs kedvem, még mozogni is "fáj".
3/8 anonim válasza:
Igyál hideg Sopronit! Az pótolja az elvesztett vitaminokat, és újra erőre kapsz!
4/8 anonim válasza:
Igen, nálam az is hozzájárul, hogy a lakásban is meleg van, 29 fok, és így hiába alszok éjszaka, nem pihentető ilyen melegben aludni.
5/8 anonim válasza:
4
Ez rettenetes! Nem csodálom, hogy nem alszol.
Légkondi nem opció?
7/8 anonim válasza:
Nálunk már tegnap lakásban is 31 fok volt, kimondottan rosszul voltam egész nap, kereszthuzat sem volt, állt a levegő.
8/8 anonim válasza:
#5. Be van tervezve, de nem idén. Most ablakcsere lesz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!