Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Több napja szédülés?

Több napja szédülés?

Figyelt kérdés

Nem tudom hogy a meleg miatt van e. Mikor elkezdek mozogni állva mintha mozogna az agyam valami iszonyat kellemetlen és szédülök.

Vasárnap délig napon voltam és gondoltam rá nem e napszúrás. De annak már múlnia kellene nem?

Vérnyomásom naponta nézem és az is normális (130/80)

Mégis szédülök. Emeleten vagyok és sajnos panel van vagy 35 fok, együltő helyembe izzadok.

Valakinek valami ötlet? Orvoshoz nem szeretnék menni vele.

25/F

2018. aug. 1. 18:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Nekem is hasonló van, 2 napja.

100%, hogy a meleg miatt, sőt itt eléggé nyomott is az idő.

23/F

2018. aug. 1. 18:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy a hőség miatt van, én is rosszul vagyok. Tegyél hideg borogatást a tarkódra, ha lefekszel, a homlokodra is tudsz, úgy még jobb. A csuklóidat tartsd hideg víz alá egy ideig, igyál sok vizet.
2018. aug. 1. 19:09
 3/6 A kérdező kommentje:

Lassan egy hete tart. Pedig előtte is volt nagy meleg. Üzemben is van vagy 40 fok és az nem​ visel meg ennyire.

Az csinálom vizezem magam fél óránként, meg megemeltem 2 literrel a folyadék bevitelt, de ezt már 2 napja és semmi se változik.

2018. aug. 1. 19:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Akkor lehet, hogy mégis érdemes lenne orvoshoz menni, nem?
2018. aug. 4. 12:41
 5/6 A kérdező kommentje:

Kiderült kávé miatt volt mert 2 hete nem ittam. Napokban iszok megszűnt minden.

Köszönöm a válaszokat!

2018. aug. 5. 09:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha a kávé segít, akkor lehet, hogy nagyon alacsony a vérnyomásod.

Többször kéne mérni.

2018. aug. 5. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!