Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Alacsony pulzus, szedules?

Alacsony pulzus, szedules?

Figyelt kérdés
Tegnap este nagyon rosszul lettem. Nagyon erosen szedultem es zsibbadtast ereztem a szivemnel. Vagy 2 oran keresztul. Ma reggel is hasonlokepp rosszul ereztem magam. Ma delelott, mikor rosszul lettem megmertem az allapotomat.53 volt a pulzusom.123/63 volt a vernyomasom. Nem vagyok sportolo.180 centi 65 kiloval es 22 eves fiu. Nem igazan eltem egeszseges eletmodot, viszont mar nem cigizek vagy iszok vagy ilyenek. Ezek a szedulesek font alltak regen is. De mar egy jo ideje nem volt ilyen rossz kozerzetem. A kerdesem az, h most mitol johetett elo megint? El kell utazzak kulfoldre, szoval nincs idom orvosra :c (telorol irtam)

2018. júl. 28. 11:56
 1/1 anonim ***** válasza:

A vérnyomásod ici-picit magas volt, a pulzusod viszont túl lassú. (60 és 80 között kellene lennie nyugalmi állapotban.) Hogy mi okozhatta pontosan, nem tudom, de sok oka lehet.

Szerintem vidd magaddal a vérnyomásmérőt, mérd rendszeresen a vérnyomásodat (mondjuk naponta háromszor, reggel, délben és este), és jegyezd fel egy papírra ezt is meg a pulzusszámokat is.

Ha rendszeresen túl magas vagy túl alacsony valamelyik, vagy ha megint lesz rosszulléted, akkor sürgősen menj el házi orvoshoz, miután hazajössz. Mondd el a tüneteket, és mutasd meg a papírt. A többi már az ő dolga, hogy milyen vizsgálatot végez (pl. EKG), vagy hova küld (labor, kardiológia).

2018. júl. 29. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!