Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek vegre?

Mit tegyek vegre?

Figyelt kérdés
Nem reg elvitt a mento panikbetegseggel mint kiderult..azota a nap ota szedulok alig erzem gyakran kezem labam..ekgm labor vernyomas rendben...Faj a tarkom recseg ropog a nyakam(ezt azota csinalom sajnos miota panikbeteg vagyok) vajon lehet koze ennek a szeduleshez vagy ez a pabikbetegseg egyik resztvevoje vagy menjek el neurologiara vagy felesleges esetleg tudnek kezdeni valamit amitol jobban lehetek....Mar az agydaganatot is bemeseltem magamnak de talan valamit lattak volna a verkepembol vagy nem...szivesen fogadok pozitiv velemenyeket akinek sikerult lekuzdenie ezt mert a mindennapjaimat teszi tonkre...egyedul meg a boltig sem merek elmenni..koszonom
2018. júl. 31. 15:27
 1/4 anonim ***** válasza:
Semmi bajod nincs. Nyugodj meg, és el fog múlni ez az egész. Saját magad tudod csak meggyógyítani. Felesleges bármit is szedni rá, amit sokaknak felírnak. Amúgy mostanában híztál, vagy fogytál? Hány kg vagy és milyen magas?
2018. júl. 31. 17:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Fiú, vagy lány?
2018. júl. 31. 17:47
 3/4 A kérdező kommentje:
Nő vagyok 172cm es sajnos 105kilo ket gyermek utan.
2018. júl. 31. 18:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Minden fejben dől el. A saját agyad váltotta ki ezt a betegséget. Csak te tudod legyőzni.
2018. júl. 31. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!