Mikor fogok vegre beajulni?
Figyelt kérdés
2napja kb ket orat nem aludtam tiszta hulla vagyok es megsem alszom
Mikor adja mar fel a szervezetem vegee es visz el az alommano?
2017. aug. 16. 17:55
1/3 anonim 

válasza:

Még akár 1-2 nap is lehet. Én többször voltam ébren egyhuzamban 4-5 napig. Már elszámoltam 1 millióig, de akkor sem bírtam elaludni. Aztán egyszer csak paff, se kép-se hang. Szóval nyugodtság, lazaság, majd jön.
2/3 A kérdező kommentje:
Uhh remelem annyit meg nem kell kibirnom
Teged mi nem hagyott aludni?
Engem kb a semmi
Nem tudom semmire se rafogni egyszeruen csak nem jott az az elalszom mindjart erzes csak az ures virrasztas
2017. aug. 16. 18:48
3/3 anonim 

válasza:

Akkor ha kikapcsolod a gépet, a mobilt, a tabletet meg a tévét is, és nem hagyod tovább, hogy a kék fényük ébren tartson akkor is, amikor a szervezetednek már régesrég az alvásra lenne szüksége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!