Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok ingerült ha...

Miért vagyok ingerült ha felpörög az anyagcserém?

Figyelt kérdés

El szoktam járni kocogni, heti 2-3x kb. Előtte mindig rendesen eszek, egyszerű szénhidrátot, ha hazaértem akkor pedig teljes kiőrlésű zsemlét pl.

De másnap mindig ingerlékeny vagyok, kapkodok, kiabálok, erőtlennek és nagyon gyengének érzem magam, habár vitaminokat és magnéziumot is szedek.

Ilyenkor mindig a nagyon zsíros dolgokat kívánom, néha azt érzem, hogy a szervezetem makacsul megakadályoz abban, hogy zsírt bontsak, habár csak 5 kg felesleg van rajtam.

Mással is történt már ilyen? Mit kell tenni?

24/L

2018. júl. 17. 14:15
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert rég szexeltél
2018. júl. 17. 17:39
 2/4 anonim ***** válasza:
Leheo, hogy valamilyen kimerültség lesz úrrá rajtad. Kocogáskor nem szoktál nagyon kifáradni?
2018. júl. 19. 08:29
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem egyszer egy illető azt mondta, hogy amit megkívánsz azt nem csak azért kívánod meg mert jól néz ki vagy mert jó az illata, hanem azért mert a szervezeted azt szeretné!

Nálad szerintem nem csak szeretné a szervezet, hanem már követeli, de te megtiltod neki! Ez lehet az ok.

Arra nem tudok sajnos válaszolni, hogy mit tegyél, mivel még csak nem is láttalak. Lehet, hogy csak te mondod azt hogy 5kg.Lehet...

2018. aug. 24. 05:41
 4/4 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem eszel eleget. Egyébként én inkább fordítva csinálnám, edzés után kellene a gyors szénhidrát, napközben pedig a lassú felszívódású, teljes kiőrlésű. Közvetlenül futás előtt pedig eleve 2-3 órával nem is kellene enni.
2018. aug. 24. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!