Hogyan tudnám elfogadni, hogy nem tudom megváltoztatni a helyzetet? 44 F
Bizony gondok vannak, mégpedig a te gondolkodásoddal.
A szülők HALÁLA után örökölhetnek a gyerekek, tehát amíg élnek, nem kötelesek egy garast sem adni felnőtt, családos, haszonleső utódjaiknak.
"A gondolkodásmódoddal komoly problémák vannak. Miért is nincs semmi köze egy gyereknek a szülei vagyonához? A szülők után mégis miért a gyerek örökölnek? Vagy pl. az eddigi hozzászólásaidat tovább gondolva, egy családi vállalkozás sem lenne, mert a szülők nem vonták volna be a gyerekeiket, mert semmi közük hozzájuk és egyszer csak felélték volna az addig felhalmozott javaikat. Nekem több ötletem is van, volt a helyzetem javítására, csak azokról nem írtam ki kérdést, de most már belátom, hogy ez is teljesen felesleges időtöltés volt. Befejeztem."
SEMMI közöd a szüleid ÉLETÉBEN a vagyonukhoz. Amíg élnek, az az övék és BÁRMIT tehetnek vele, te viszont SEMMIT.
Majd, ha meghalnak, ami marad, az a tiéd.
Ez NEM családi vállalkozás: te a szüleid ingatlanjairól akarod leszedni a sápot magadnak csak azért, mert nem vagy képes annyit keresni, amennyire áhítozol.
NEM A TE PÉNZED. SEMMI KÖZÖD HOZZÁ.
Soha semmilyen segítséget nem kaptam a szüleimtől. Pedig anyukámnak van pénze.
A feleséged dolgozik? Milyen idősek a gyerekek? Tudna már dolgozni mellettük?
Ha olyan házban laktok amit már nem bír el a költségvetésetek, akkor lépni kell valamit, nem pöffeszkedni és a szülőkre mutogatni. De ehhez a feleségednek is mozdulni kéne. Nekem kifolyna a szemem, ha felnőttként anyáméktól várnék megoldást.
A férjem bátyja is pont ilyen mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!