Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehetséges, hogy nem a teljes...

Lehetséges, hogy nem a teljes munkaidőre születtem?

Figyelt kérdés
Folyton fáradt vagyok, kimerült, nem is alszom jól. Úgy érzem hogy túl sok az a heti 40 óra munka és nem az én szervezetemnek lett kitalálva. Szerintetek ez lehetséges? Hogy valaki jobban viseli mint más? Én csak azt érzem, hogy lassan de biztosan haldoklom, semmi más értelme nincs így az életemnek. Ez lenne az a jó élet ami kell nekünk emberekbek?
2018. jún. 19. 09:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Bocsi, újraolvasva hozzátenném, hogy attól is függ mi az a hobbitevékenység. Méztermelés, kézművesség vagy hasonló talán nem annyira durva terület. De akkor meg van az aggodalom, hogy mindig legyen elegendő bevétel.
2018. jún. 22. 15:21
 12/12 anonim válasza:
Nem vagy egyedül ezzel, én is ugyanezt érzem már rég. Főleg mikor belegondolok abba, hogy még több évet kell dolgoznom a nyugdíjig(ha megérem), mint amennyit eddig éltem.... A 9. Hozzászolónak teljesen igazat adok. Nekünk is az a cél, hogy saját magunknak dolgozzunk. Ne más ossza be az időnket, ne legyen főnök, aki parancsolgat, Stb... Próbáld meg megtalálni azt az ágat, amit szívesen csinálnál, vagy amihez a legjobban értesz, és magad ura lenni.
2018. jún. 22. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!