Miért születtem úgy hogy annyira lassú az idegrendszerem, hogy az már egy filmeken látott zombiéval egyenlő?

Akkor ez születési probléma, valószínűleg nem kapott az agyad annyi oxigént így az idegrendszeredre hatott ki a károsodás. Én unokaöcsém is így született 4 évvel ezelőtt igaz azonnal felsírt születésénél, de az orvosok megállapították hogy baj van a fejlődésével, nem fogyatékos hanem csak lassabban fejlődik szellemileg. De egyébként olyan óvodába jár ahol ez nem probléma és olyan bánásmódot kap ami segíti a gyors fejlődését, és szerencsére kezd felzárkózni a kortársai mellett. ez úgy derült ki hogy 2 éves korában még nem tudott beszélni egyáltalán semmit, és csak most van azon a szinten hogy már kezd normális mondatokba kommunikálni mindenkivel. Mellesleg vannak még egyéb elmaradottságai is amiken még lehet valami segíteni.
Van egy ismerősöm akivel szintén az a probléma mint veled, elég lassan reagál mindenre, így a munkahelyein és elég sok problémája volt, illetve amikor még tanult ott is voltak gondjai. De szerencsére most van egy nagyon jó munkahelye ahol a főnöke rugalmasan kezeli ezt a problémát és igyekszik olyan munkákat adni nekik amik nem olyan fontosak hogy percek alatt el kell készülnie vele.
Az ismerősöm 24 éves.

Szedjél Magne B6-ot, és igyál erős fekete teát tejjel.
Én is lassú vagyok, mint állat (195 cm, lassan beszélek).
A kávé elálmosít.
A tea felpörget, de tej nélkül egészségtelenebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!