A varázsgombán rajta lehet maradni? Miért "fáj" az agyi idegrendszerem azóta is?
Figyelt kérdés
A varázsgombán rajta lehet maradni ? 2 hete egyik haveromnál megettem másfél gramm első osztályú mexikói gombát (cubensist) hülye fejemmel azt hittem nem lesz durva.Egy ideig oké is volt aztán már leakartam jönni róla és majdnem elájultam de aztán nem hagytam hogy elsötétüljön a kép szóval rossz volt de túléltem, hatásairól annyit , hogy színeket durván láttam meg életemet elég durván magam elé állította de nem haluccináltam vagy ilyesmi ami rossz volt az az , hogy ugy éreztem magam végig mintha álmodnék, álomban lennék. Utána viszont 1 hétig nem tudtam aludni mert nem akartam rágondolni mennyire rossz volt. Mostmár nagy nehezen elalszok de amikor akkor beütött a cucc agyamban az idegek mintha áramot vezettek volna beléjük. Ezt sajnos azóta is érzem fejem szinte folyamat fáj, idegrendszerem teljesen kivan.Hozzáteszem májam elég rossz állapotban van veséim is , sajnos sokszor van hasmenésem de ez már előtte is fennállt. De legjobban az zavar , hogy a fejem nem akar rendbe jönni olyan mint amikor másnapos az ember de nem akar elmúlni.Voltam már dokinál aki azt mondta szemvizsgálatra menjek el elis megyek , de kérdésem mindössze annyi , hogy ezen a rohadt drogon rajta lehet-e maradni (mármint lelkileg persze megviseli embert de fejfájásom miatt kérdem...)Félek mer hallottam olyan esetről aki rajta maradt igaz az lsd volt meg heti többször nyomta és több grammot, én életemben egyszer csináltam többször nemis fogom de fejem azóta is készen van de amugymeg képben vagyok normálisan élem életem leszámítva, hogy sokszor túlpörög az agyam túl sokat agyalok de hát nem poénból..2009. okt. 24. 15:23
1/7 anonim válasza:
Két hét alatt még teljesen ki sem ürült és a mennyiség sem mindegy és elmondásod alapján mivel első osztályú volt, így gondolom a hatóanyag tartalma is magasabb volt.
Nem szemészetre kéne menned, hanem neurológushoz, akinek ezt az egészet elmondod és ő majd segít. ( és köti az orvosi titoktartás).
Amúgy remélem megtanultad a leckét.
eü-s
2/7 anonim válasza:
Nem kezdek papolni neked,igyis be vagy rosalva.Panikrohamod van.Elmulik idovel!Nyugtass meg,hogy soha tobbe stb...
3/7 anonim válasza:
az a gomba ártalmatlan, ha rekreációs céllal használod, és nem töltöd túl. szerintem nem lehet rajta maradni, mint a papíron, de nagyon tré visszarázódni utána a való életbe.
sajnos ezt is be kell vállalni vele, viszont szervi bajod tutira nincsen.
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat , már kedzek jobban lenni de még mindig sokszor szar meg néha ugyérzem mintha szinte nemis aludnék semmit , és reggel ilyen tök erősen élesnek látok mindent meg fejemben idegek sokszor még előjön ez a áramot vezetnek bele érzés de az már kezd elmúlni
2009. okt. 27. 18:13
5/7 anonim válasza:
ez természetes,papirnál is pár hétig másabb a világ,ez idövel elmulik teljesen.addig meg ne küzdj ellene,hanem haladj a sodrással,semmi bajod nincs,csak kicsit még nem ojan a valóság mint azelött volt,de mondom idö kérdése az egész!
6/7 Déjved válasza:
Asszem tudom mi a bajod. Ha gondolod írj egy privit, mert ezt így nem annyira tudnám elmondani.
7/7 anonim válasza:
Aki hülye, meg is érdemli.. Nagy narkós vagy, gratulálok... Megfelelő felkészültség nélkül jó settinggel és settel nem érdemes nekiindulni. Amúgy az eddigi összes tapasztalásom sírva röhögős baromkodós, picit tértorzulós, semmi extra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!