Hogyan álltok az alvással?
Figyelt kérdés
En fiatalkoromban sokat aludtam , kamaszkent , anyam meselte h egy het koran kelés utan ingerult lettem
Gondoltam kinövöm
Nem törtent meg
Szuksegem van az alvásra, ha nem alszom ki magam szédulök , hanyingerem van , ha nagyon koran kell kelni , nem vagyok jó semmire .
Az igazi próbakövet a gyerekem szuletese jelentette , 11 eve , amikor is evekig nem aludhattam es kórhazba is kerultem emiatt , ayverzeses tubnetekkel .
Szeretek elaludni ejjel fel 12 körul es reggel 8 ig aludni , ha barmi ebböl kizökkent , megbetegszem .
Ti hogy birjatok , akiknek van 2-3 gyereke?
2018. jún. 18. 09:35
1/4 anonim 

válasza:

Fú, szarul, pedig még gyerekem sincs. Én a meleg miatt sokszor csak forgolódok hajnalig, másnap meg olyan vagyok, mint egy telefosott zokni. Ha van lehetőségem, délután bóbiskolok, és emiatt persze éjjel megint nem tudok aludni. Próbáltam az altatókat is, amiktől valóban remekül aludtam, csak épp felkelni nem tudtam.
2/4 anonim 

válasza:

Ha valami zavarja az alvásom, próbálom mással "kompenzálni". Pl. egészséges kajákat eszem (több zöldség, kevesebb vörös hús, sok víz, 1 csésze zöld tea), heti legalább 3x próbálok 30-40 percet mozogni, biciklizem, mert az lenyugtat, néha jógázom. Így próbálom az testemet- lelkemet kicsit éberen is pihentetni. De persze a mély alvást ez nem fogja kiváltani, de nem érzem magam közben zombinak.
3/4 anonim válasza:
Én is pontosan így vagyok, ahogy te. 2 gyerekem van, nem mindig jön össze az alvás, de azért mostanában már egyre többször. Ha mégsem akkor az borzasztó. Itthon még úgy-ahogy elvagyok, valahogy kibírom a napot. De álmosan dolgozni menni, na annál rosszabb nincs...
4/4 anonim válasza:
Előző vagyok, nekem kb. 7-7 és fél óra kell, akár részletekben is jó, csak meglegyen, akkor nincs gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!