Mit csinaljak, ha korte alakom van?
Figyelt kérdés
157Cm vagyok es 61kilo, a combom izmos volt, mar lottyedt, tok korte alakom van, oldalhajjal, mindennel, mit csinaljak? Edzettem, de ugy erzem, nem valtozik.2018. jún. 12. 21:59
1/6 anonim válasza:
Diétázni kell,attól fogsz fogyni.
3/6 anonim válasza:
Nekem a fodros miniszoknya áll jól, ami pont ott ér véget, ahol a comb a legvékonyabb.
Meg a trapéz sztreccs farmer.
Menj be egy turiba, és próbálgasd fel, neked is ez áll-e jól!
4/6 anonim válasza:
Fogadd el, a körtén semmilyen edzéssel nem tudsz változtatni, max. izmos körte leszel. A körte alkatnak örök fiatalos a kinézete a kisebb mell és a lapos has miatt. Jól lehet öltöztetni.
Én alma vagyok, egy nagy hordó beleszúrva két pipaszár lábnak. Gyakorlatilag öltöztethetlen vagyok, és hiába edzek, fogyózok, minden nadrágom derékban szűk és combban lötyög.
5/6 anonim válasza:
Hát pedig le kell fogyni, aki sovány, az se nem körte, se nem alma.
6/6 A kérdező kommentje:
Kettes, koszonom, ez aranyos volt:) nem szeretnek trapez farmer hordani, csak az oldalamrol eltuntetni a felesleget. Nekem nem lapos a hasam es kicsi a mellem. Van mellem, de picit hasam is, oldalhajam, fenekem..:(
2018. jún. 13. 07:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!