Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit csinaljak, ha korte...

Mit csinaljak, ha korte alakom van?

Figyelt kérdés
157Cm vagyok es 61kilo, a combom izmos volt, mar lottyedt, tok korte alakom van, oldalhajjal, mindennel, mit csinaljak? Edzettem, de ugy erzem, nem valtozik.
2018. jún. 12. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Diétázni kell,attól fogsz fogyni.
2018. jún. 12. 22:03
 2/6 anonim ***** válasza:
51%
Nekem tetszenél igy is ☺️
2018. jún. 12. 22:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem a fodros miniszoknya áll jól, ami pont ott ér véget, ahol a comb a legvékonyabb.

Meg a trapéz sztreccs farmer.

Menj be egy turiba, és próbálgasd fel, neked is ez áll-e jól!

2018. jún. 12. 22:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Fogadd el, a körtén semmilyen edzéssel nem tudsz változtatni, max. izmos körte leszel. A körte alkatnak örök fiatalos a kinézete a kisebb mell és a lapos has miatt. Jól lehet öltöztetni.

Én alma vagyok, egy nagy hordó beleszúrva két pipaszár lábnak. Gyakorlatilag öltöztethetlen vagyok, és hiába edzek, fogyózok, minden nadrágom derékban szűk és combban lötyög.

2018. jún. 12. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát pedig le kell fogyni, aki sovány, az se nem körte, se nem alma.
2018. jún. 12. 23:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Kettes, koszonom, ez aranyos volt:) nem szeretnek trapez farmer hordani, csak az oldalamrol eltuntetni a felesleget. Nekem nem lapos a hasam es kicsi a mellem. Van mellem, de picit hasam is, oldalhajam, fenekem..:(
2018. jún. 13. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!