Gyakori térdfájás?
Figyelt kérdés
Úgy havonta egyszer legalább fáj, és nem tudom mitől lehet.
Gyerekkoromban is sokszor fájtak a térdeim, bokáim.
Mindig estére jön elő és pár óra alatt magától elmúlik, de valamikor veszek be gyógyszert.
Nem erőltettem meg, max annyi lehet, hogy kb 5 percet térdeltem a fűben. De van hogy semmi olyat nem csináltam mégis fáj. Lehet, hogy érzékeny az időjárásra? Vagy már nem tudok mit kitalálni. Sima házi orvos úgyse csinál vele semmit, máshova meg most ezért nem akarok menni, annyira nem fáj, csak érdekel, hogy mitől lehet.
2018. jún. 1. 01:57
1/2 anonim 

válasza:

Elképzelhető, hogy vese-problémád lehet, de az első lépésben az ortopédián illene kivizsgáltatni. A jó ortopédus nefrológára fog küldeni, ahol hosszú vizsgálatok következnek.
Más megoldás lehet az alternatív orvoslás.
2/2 anonim 

válasza:

A leggyakoribb ok a lábfej/cipő szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!