Szédülhetek és verhet a szívem összevissza, gyorsabban, vagy gyengébben az energiaitaltól?
Köszönöm a válaszokat!
ez volt életem második-harmadik energiaitala. Egyébként ünnepélyesen kijelentem, még élek!
Szia!
Igyál gyógynövény alapú FAB-ot, az nem okoz ilyen problémákat.
Kihagyták az előttem szólók, hogy a legtöbb energiaitalban nem csak koffein van, hanem tein és taurin is. Olyan ez, mintha lefőznél egy erős fekete teát, meg egy dupla kávét, és egyszerre hajtanád fel. Alapjában véve kerülj minden energiaitalnak nevezett löttyöt, ideértve az utolsó hozzászóló által említett, kedvenc MLM-es piramisépítő cégünk méregdrága FAB-ját is.
Sportoláshoz viszont jól jöhetnek az izotóniás italok, melyek az elvesztett sók pótlását segítik elő.
Egyébként az energiaitalok közvetlenül és közvetve is kártékonyak. Közvetlenül a mellékhatásaikban látszik ez meg és a kialakuló függőségben, míg közvetetten abban, hogy a fogyasztó a teljesítő képességét rosszul méri fel a hatása miatt. Amikor már rég abba kellene hagynia a terhelést, az ital még azt az érzetet kelti, hogy nyugodtan csináld csak amit akarsz. Ez a hatás nagyon hasonló az ecstasy hatásához, ahol végkimerülésig (halálukig) képesek pörögni a használói a bulikon.
Igen.
Kialakulhat szívritmus zavar és agyvérzés is a huzamos gyakori használattól.
Baromi egészségtelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!