Másnak is megbolondul a szervezete ha kb 2-3 órát alszik éjjel?
Figyelt kérdés
Azt vettem észre hogyha nem tudom kipihenni magam, max 2-3 órát alszom éjszaka akkor a szervezetem kb úgy viselkedik mintha másnapos lenne. Pl ma alíg tudtam aludni, és egész nap rosszul vagyok, fáj a fejem,a hasam, hőemelkedésem van köhögök és folyamatosan pisilnem kell..
Ez mi a fenétől lehet? Hogy lehet tenni valamit ezzel kapcsolatban?
Este megyek el találkozni egy rég nem látott barátnőmmel, nem akarok szenvedni egész este:(
Tippek?
2018. máj. 23. 15:03
1/6 anonim válasza:
Hát aludd ki magad. A 2-3 óra semmi legalább 6 óra alvás kell a szervezetnek.
2/6 A kérdező kommentje:
Próbáltam aludni de nem nagyon ment, plusz dolgoznom is kell még.
2018. máj. 23. 15:08
3/6 anonim válasza:
A kevés alvástól nem fogsz köhögni. És hőemelkedésed se lesz.
4/6 A kérdező kommentje:
Én se látok sok összefüggést a kettő között, de ezek a tünetek mindig együtt jelentkeznek.
Mikor másnapra kitudom pihenni magam, mindig elmúlnak.
Kb évek óta előjönnek ezek a problémák ha keveset alszom, ezekkel a tünetekkel.
2018. máj. 23. 15:11
5/6 anonim válasza:
A másnaposság érzése természetes (velem is így van olyankor). Pihenni kell! A kialvatlan szervezet immunrendszere legyengül és fogékonyabb lesz a betegségekre, leghamarabb a fertőzésekre, ha ez tartósan fennáll akkor jönnek majd más bajok is
6/6 tibka válasza:
Hát nekem volt olyan, hogy másfél órát aludtam többször is és mindig hőemelkedésem volt szörnyű a másnap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!