Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha rosszul vagy (diabétesz),...

Ha rosszul vagy (diabétesz), mit teszel? Bővebben lent!

Figyelt kérdés

Cukor beteg vagyok (gyógyszeres kezelés, nem inzulinos), és néha rosszul lét jön rám, émelygés, gyengeség, izzadás. Mit szoktatok ilyenkor tenni?

Igaz, hogy a diéta betartása nehézkes, ráadásul 1 hónapja elég stesszes vagyok. ált. 9-10 a reggeli cukrom, és mikor rosszul vagyok 7-8, vagyis nem esik le.

Ilyenkor mit lehet tenni, hogy elmúljon a rosszullét?

TUDOM elsősorban a diétát tartsam, de én konkrétan a rosszullét pillanatnyi megszűntetésére lennék kiváncsi!

2010. jún. 9. 13:43
 1/1 anonim ***** válasza:
A lényeg az lenne, hogy folyamatos szintet tudj tartani, tehát ilyenkor enned kellene, valami lassan felszívódó szénhidráttartalmú ételt, beleszámítva a diétádba, és még fontos, hogy a megszabott időközöket azért igyekezz pontosan tartani. Éhgyomorra sok a 9-10-es cukor, a HbA1c értéked? Ha az is ilyen magas, szorítani kell a diétán, vagy a gyógyszeres kezelésen állítani.
2010. jún. 9. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!