Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan tudnám megszeretni a húst?

Hogyan tudnám megszeretni a húst?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy kiskoromban mindenféle húst megettem. Jöhetett pacal, csülök, tepertő, kolbász, szalonna egyszóval minden. Most 14 évesen ott tartok, hogy csakis pulykamellet vagyok képes megenni. Egyszerűen undorodom a hústól. Emiatt viszont több betegség is kialakult nálam, ezért lenne jó, ha ismétmeg tudnám enni. Tudtok valami tippeket, hogyan szokhatnék rá ismét?

2018. márc. 1. 19:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%

Érdekes én egyáltalán nem eszek hust már évek ota és.tökély a vérképem.

A háziorvis meg NEM ért a kajáláshoz szinte semmit.

Egyél sok piros bogyos gyümit, soskát, spenotot, hmvelyeseket, és nem.lesz baj a vasaddal.

2018. márc. 3. 12:12
 12/12 anonim ***** válasza:

Úgy hogy elmész a henteshez és veszel egy darab friss oldalast.

Hazamész, megmosod hideg víz alatt, lesózod és serpenyőbe teszed egy fél pohár vizet öntsz bele, letakarod alufóliával. Addig sütöd fél gázon amíg meg nem puhul és bele nem megy könnyen a villa, majd kitakarod s önts rá egy kis olíva olajat és úgy süsd pirosra.

Amikor kész, szép piros kiszeded tálra és megkóstolod hogy milyen nagyon finom.)

Jó étvágyat!

2018. aug. 28. 03:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!