Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy tudnám megszeretni a...

Hogy tudnám megszeretni a nyújtást?

Figyelt kérdés

Edzés végére mindig elmegy a kedvem és sosem nyújtok le, pedig kéne.

Máskor pedig nem tudok nyújtani, csak edzés után.

2018. febr. 25. 13:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Én sokat nyújtok, de edzés után szinte soha sem szoktam. Mi az, hogy máskor nem tudsz?
2018. febr. 25. 13:32
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát ahhoz be kell melegíteni ami idő. És van amikor bemelegítek és utána próbálok nyújtani de nem tudok, mert szokásos nyúló érzés mellé kicsit szúró érzés is párosul. Ami elég kellemetlen.
2018. febr. 25. 14:05
 3/4 anonim ***** válasza:

Én sem szeretem, de mégis csinálom, mert nagyon hasznos. Gondolom azért edzel, hogy jobb fizikumot érj el. Ebben a nyújtás is segít, mivel ilyenkor megnyúlnak az izmok (ki gondolta volna :D ), emiatt további mikrosérülések keletkeznek, ezzel gyorsítva az izomnövekedés folyamatát. Mellesleg nem leszel merev, ellazítja az izmokat, megelőzi az izomlázat.

Ennyi érvvel az oldalán szerintem el lehet viselni azt a néhány percet amit az edzés végén rászánsz. Ne gondolkozz rajta hogy van-e hozzá kedved, ha volt edzés, akkor legyen nyújtás is, csak jól járhatsz vele!

2018. febr. 25. 14:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem az segít, hogy nyújtási célokat is tűzök ki. Így nem csak egy felesleges plusz tevékenység, hanem az edzés része.
2018. febr. 25. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!