Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan tudnék hízni? :S 14/F

Hogyan tudnék hízni? :S 14/F

Figyelt kérdés
Elég válogatós vagyok..:\ de szeretem a zsiros kajákat stb..de nemis evéssel van gond nemtudom..kb 40-45 kiló vagyok :S.Izom se sok rajtam :[
2010. jún. 8. 19:10
 1/6 anonim ***** válasza:
magasság?
2010. jún. 8. 19:14
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyél tömegnövelő port másfélszeres adagban.
2010. jún. 8. 19:22
 3/6 anonim válasza:

jaj végre egy ilyen kérdés...Én 15 vagyok,53 kiló de elég vékony és magas.

Úgy nem hízol ha rengeteget eszel,az csak egészségtelen.

Szerintem csak annyir hogy ne egyél kalóriaszegény hülyeségeket,hanem olyasmit amiben sok a tápanyag.

Pl:reggeli:Műzli,almával meg valami péksütivel.

10órai:szendvics salival

Ebéd:amit szeretsz és meleg kaja

uzsi:szendvics,zöldség.

Vacsi:v meleg étel(de abból keveset),vagy saláta szenyóval,és utána vmi gyümölcs és még a nasi is belefér.

Rem segítettem valamit :).

u.i.:ha izmot akarsz ússz vagy járj rsg-re vagy talajtornára.

2010. jún. 8. 19:25
 4/6 A kérdező kommentje:
igen köszi:) amúgy 165-7 centi magas vagyok
2010. jún. 8. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Hát,ez nehéz dolog.A genetikán is sok múlik.Ha valakinek a családja tele van olyan emberekkel(öregeket is nézve) akik vékonyak,és egyszerűen nem híznak,az nehezen tud elhízni.Engem anyám egyfolytában zsíros ételekkel táplál,folyton az ágyban punnyadok,nem sportolok semmit,és nem hízom el.most egy honlapon azt olvasom,hogy a cukor,zöldségek,hagymák,rágógumik,hüvelyes ételek,szénsavas italok,zsíros kaják puffasztanak.Persze,ezeket mind csak mértékkel edd!!!
2010. jún. 8. 19:53
 6/6 anonim ***** válasza:

aki zsíros kajákat eszik, méretesse meg a laborossal a koleszterin, és triglicerid szintjét. Meg fog lepődni ;)

Egy stroke, vagy szívroham után lehet hízlalni magunkat

szánalom...

2010. jún. 8. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!