Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan legyen önbizalmam?

Hogyan legyen önbizalmam?

Figyelt kérdés

Annyira dagadtnak érzem magam! Nem mondta senki, de akkor is.... Pl ma 34 fokban, fekete kardigánban görkoriztam. Halászgatyánál rövidebbet sose veszek, és a táborban majd úgy fogok fürdei, hogy a bikinifelsőm, és alsóm fölé egy sima fehér pólót, alá pedig egy füdőgatyát veszek. Hogyan legyen önbizalmam? Hogyan ne higgyem magam annyira kövérnek?

nemsokára 13L

2010. jún. 8. 18:29
 1/10 A kérdező kommentje:
Amúgy TBzem, és napi 1 órát tornázom. De semmi. Nem fogyok:(:(:'(
2010. jún. 8. 18:31
 2/10 anonim ***** válasza:
én meg túl vékony vagyok és nem tudok hízni:(((
2010. jún. 8. 18:36
 3/10 anonim válasza:
ha nem mondta senki, akkor minek meséled be magadnak? ha annyira kövér lennél, akkor már megkaptad volna az osztálytársaidtól, mert pont abban a korban vagytok, h ilyenekkel cukkoljátok egymást... ha mégis ennyire zavar tegyél érte. egyél kevesebbet, járj el futni. 16/L
2010. jún. 8. 18:37
 4/10 anonim ***** válasza:
hány centi és hány kilo avgy amúgy?
2010. jún. 8. 18:44
 5/10 A kérdező kommentje:

hát elég sok. Mondom Tdiétázom. Meeg napi egy óra torna, de nem használ

161cm/64kg :/

2010. jún. 8. 18:49
 6/10 A kérdező kommentje:
Ja és érzem a kezemen hogy vastag, meg minden. De hogy legyen egy kis önbizalmam???
2010. jún. 8. 18:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Ne szégyelld magad !

Én 165 cm és 63 kg vagyok, igaz nem veszek fel spagettipántos felsőt és shortokat, de halászgatyát simán felveszek és pólót. Nem vagy kövér, tényleg nem. A kövérség nem itt kezdődik...

2010. jún. 8. 19:03
 8/10 anonim ***** válasza:
Figyelj!!!!!!!Nekem is önbizalomhiányom van,de nekem nem a testem miatt,én csak a dogáktól félek,pedig az átlagom 4,8....A lényeg:Hidd el magadról,hogy szép vagy!Úgy veszem ki a szavaidból,hogy nem vagy szép,szerinted.Pedig a kövér emberek is lehetnek szépek,sőt,valaki az olyanokra bukik.Legyen önbizalmad!Bátran vegyél fel kivágott bikinit,meg akármit!A nővéremnek van egy 150cm/76 kg-os(kb.) barátnője és bár jóval idősebb nálad(23 éves kb.)de rengeteg pasija volt,most is van egy,rengetegen a lábai előtt hevernek!!!És tudod,hogy miért?!Mert van egy kisugárzása!!Ha úgy adod elő magadat,mint egy szupermodell,akkor mások is elhiszik ezt rólad!!!És nem is nézik a testedet!!!Csak bátran,lazán mindent!:):) (Mellesleg,kit érdekel más véleménye?Magadból indulj ki,ne másból!!!EZ FONTOS!)
2010. jún. 8. 20:00
 9/10 anonim ***** válasza:
+ Ha nem mondta még neked senki,akkor mit aggódsz?Az osztálytársam 156 cm és 58kg,folyton piszkálják,hogy kövér,de ő nem akar fogyni,sőt!!!
2010. jún. 8. 20:01
 10/10 A kérdező kommentje:
hát megpróbálok emelt fővel menni. Csak a baj hogy ma lesz osztályfényképezés :( fúúújj... Na mindegy köszönöm a válaszokat!
2010. jún. 9. 06:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!