Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Más is retteg ennyire az...

Más is retteg ennyire az agydaganattól?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Két hete kb olvastam az agydaganat tüneteiről és nagyon beparáztam. Mindig az van a fejemben mi van ha az van... Fáj a fejem mostanában, reggel el volt zsibbadva a kezem, kicsit most is olyan, merev a tarkóm, nyakam. Állandóan ez van a fejemben, nagyon félek. Nem voltam beteges soha, sportolok rendszeresen. Jelenleg is fáj a fejem.

Más is van aki parázik ennyire? Ráadásul elég fiatal is vagyok...

Köszönöm ha válaszoltok!

2018. febr. 11. 13:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Minden héten felteszed ezt a kérdést, kezd unalmas lenni...
2018. febr. 11. 14:09
 2/13 A kérdező kommentje:
Nem írtam még ki, mint írtam pár napja tart. Előtte nem is gondoltam ilyesmire. Valószínűleg hasonló kérdés.
2018. febr. 11. 14:10
 3/13 anonim ***** válasza:
85%
Olvass más betegségekről is, akkor olyan tüneteid lesznek. Bármikor bármilyen betegséged lehet....egyfolytában lehet rettegni sajnos. Tereld el a gondolataid mással. Agydaganat esélye pláne fiatal korban nagyon kicsi. Teljesen felesleges ettől rettegned.
2018. febr. 11. 14:10
 4/13 anonim ***** válasza:
68%

Utolsó, nagy tévedés, az agydaganat pont a fiatalok betegsége, sőt már nincs olyan daganat típus ami csak idősekben fordul elő, már semmit nem jelent hogy valaki fiatal. Sok szart eszünk, sok szart lélegzünk be stb. A sport meg teljesen lényegtelen ebből a szempontból.

Kérdező: nincs agydaganatod, majd ha elájulsz, vagy összevissza beszélsz, elfelejtesz dolgokat amiket eddig csináltál stb akkor gyanakodhatsz.

2018. febr. 11. 15:26
 5/13 A kérdező kommentje:

Uh azok már durva tünetek...

Nekem ennyire nem vészes azért.

Remélem majd megfeletkezek róla hamarosan pl ha iskolában vagyok, nincs időm rá gondolni semmi bajom nincs.

2018. febr. 11. 15:35
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Sokan rettegnek tőle, sokan meg nem. Amúgy nagyobb a valószínűsége, hogy elüt egy autó, mint, hogy agydaganatban halsz meg. Remélem ezzel megnyugtattalak. Szóval ne a neten olvasgasd a betegségeket, hanem nézz körül mielőtt átmész az úton.
2018. febr. 11. 15:43
 7/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Azért kezdem ésszerűbben látni a dolgokat...

Inkább nem keresek rá mitől fájhat még a fejem mert valami mást képzelek be magamnak. :)

Tudom, hogy nem jó ilyen pánikolósnak lenni. De igyekszem ezt az agydaganatot kiverni a fejemből valahogy.

2018. febr. 11. 15:49
 8/13 anonim ***** válasza:
4. Te orvos vagy? " sok szar eszünk" mert régen mit evett az ember? 6hetes rohadó barlangimedvét meg mamutot nyetsen mert dögevő volt. Hozzá valami bogyót meg gyökeret és élt 25évig max. Tényleg sokkal jobb volt. ☺ nem kell ez az ostoba média duma. Kérxező. Nincs agydaganatod. De jópénzérz elmehetdz mri vizsgálatra és akkor papírod is lesz róla.
2018. febr. 11. 18:04
 9/13 anonim ***** válasza:
A stressztől befeszülnek az izmaid a nyakadon, ettől fáj a fejed. Ne olvass diagnózisokat, helyette inkább sportolj.
2018. febr. 12. 08:19
 10/13 anonim ***** válasza:
2018. febr. 12. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!