Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Félek az agydaganattól!? S o s

Félek az agydaganattól!? S o s

Figyelt kérdés

1 hete szédülök, néha(!) furan hallok dolgokat, enyhe látászavar, haziorvosom semmit nem mond ra mivel panikbeteg vagyok. A verkepem jo, vernyomasom is, cukros nem vagyok.

Félek nagyon ! Segitsetek megnyugodni :(

17/L

2012. szept. 30. 15:47
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Ha gyanú lenne az agydaganatra, akkor a háziorvos biztosan elküldött volna további vizsgálatokra, bízzál meg benne, de a látászavarral elmehetsz szemészetre, hallászavarral fülészetre, hátha megnyugszol, ha ott sem találnak semmi bajt.
2012. szept. 30. 16:03
 2/20 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodhatok? Nagyon koszonom a válaszod!
2012. szept. 30. 16:05
 3/20 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg, a háziorvos biztosan elküldött már olyan vizsgálatokra, amiből ez kiderült volna, de képzelj be magadnak súlyos betegségeket.

Minden jót! :-)

2012. szept. 30. 16:11
 4/20 anonim ***** válasza:

Nyugi, egy agydaganat nem jön ilyen hirtelen!

"1 hete" - az semmi! Simán lehet, hogy a frontra vagy érzékeny, vagy elkaptál valami kis vírust.

Ha hónapokig nem változik a dolog, akkor persze ki kell vizsgálni, de erre szinte semmi esélyt nem látok!

2012. szept. 30. 16:12
 5/20 A kérdező kommentje:
Csk vervetelre kuldott el az meg rendben volt.
2012. szept. 30. 16:14
 6/20 anonim ***** válasza:

Léteznek tumormárkerek, amiket a vérből lehet nézetni. Daganat esetén emelkedik a szint.

Azért nem biztos, hogy belenyugodnék abba, amit az orvosod mond, hogy a pánikbetegséged a ludas.

Kórházban dolgozom, és volt egy eset, amikor azt hitték a gyereknek, hogy szimulál, amikor fülzúgásra, fura érzetre panaszkodott. Többször kerestek fel vele orvost, de nem hittek neki, mondván: csak lógni akar a suliból. Aztán rosszabbul lett, kórház. Kiderült, hogy agyvelőgyulladása van!!!!! 1 hét intenzív, aztán lekerült egy mezei osztályra, de ott is vagy 1 1/2 hétig kapta még a kezelést.

Szóval, szerintem egy neurológiai vizsgálat nem ártana!!

2012. szept. 30. 16:49
 7/20 A kérdező kommentje:

De oda beutalo kell nem??

Es annak mik a tunetei?

2012. szept. 30. 17:15
 8/20 A kérdező kommentje:
A haziorvosom azt mondta ha lenne valami sulyos betegsegem pl agydaganat akkor azt o eszrevenne mert a verkep is utalhat ra. Legalabbis egyes ertekek.
2012. szept. 30. 17:19
 9/20 anonim ***** válasza:

Nem azt írtam, hogy neked is agyvelőgyulladásod van, csak azt szerettem volna ezzel hangsúlyozni, hogy nem biztos, hogy okos dolog elbagatelizálni a panaszaidat.

Sajnos beutaló kell a neurológiára, amit a háziorvosodtól kérhetsz.

2012. szept. 30. 17:19
 10/20 A kérdező kommentje:
Azt mondta nyugodjak meg semmi baj nincs max meg a fulorr gegeszetre kene elmenni es ott megnezik az egyensulykozpontot. Mert amugy fajni nem faj semmim.
2012. szept. 30. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!