Hol vizsgálják meg az mbert és hogyan? Félek az agydaganattól.
2 napja a jöbb fülem visszhangzik, olyan, mintha minden sztereóban szólna. De csak az egyik oldalon.
Neten rákerestem, és persze, hogy a legelső linken egy orvos válaszol egy betegnek, hogy ez sajnos agydaganattól is lehet.
Ma úgyis mennem kell az SZTK-ba, megéri bemenni a fülészetre? Vagy kutya füle, amit ott csinálnak velem? Kihez forduljak, háziorvos?
Nem vagyok hipochonder, de most nyugodtnak sem nevezném magam.
Az agydaganat nagyon ritka betegség,nem kell rögtön erre gondolnod.
Igenis menj be a fülészetre,mond el a panaszod,belekukucskál a füledbe a nagyítós izéjével és megmondja a füledben van-e a tüneted okozója.Ha nem,akkor úgyis elirányít máshova,elmondja mi mástól érezhetned úgy,mintha visszhangozna.
De ne paráztasd magad,mert a végén mindkettő füled zúgni fog a magas vérnyomástól...:)
Nyugika...lazaság..:)
nekem egyik rokonom agydaganatba halt bele. Az egész agyára ráterjedt. Alig volt 1-2 cm-is épp terület. Neki kettős látással, fejfájással és viszhanggal kezdődött...
nézd mega vészhelyzetből a 8. évadot. Ott Dr. Mark Green is agyrák következtében halt meg. :P Nagyon hűen ábrázolja a sorozat e gyilkos kórt. A legelejétől kezdve a legvégéig mindent bemutat.
Kb. az évad végén a 20. rész környékén vagy 21-résznél hal meg.
Szerintem vizsgáltasd ki magad neurológussal is. Egy agyi CT vagy MRI sem ártana
Ha időben észreveszik talán még műthető..talán....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!