Minek a tünetei lehetnek ezek: nehézlégzés, gyomorgörcs, hányinger, szédülés?
Kedves Kérdező!
Nem vagyok orvos.
Ha fizikai rendellenességet nem találnak, akkor ún. pszichoszomatikus a dolog.
A sírás miatt nekem is pánikrohamnak tűnik.
Azonban B-vitamin hiány is okoz ilyet. Még alacsony vérnyomást is. Nem vagy esetleg vérszegény? A hányinger miatt lehet, nem eszel rendesen. :( Csináltass vérképet magnéziumra is. Ami fontos, hogy ne pusztán a patikában kapható vitamint szedd. Kicsit érdemes lehet odafigyelni az étkezésre. Pl. a zöldséget-gyümölcsöt piacon vedd, lehetőleg termelőtől. A gázban érlelt zöldségek-gyümölcsök nagyon sok mindent nem tartalmaznak, amire szükséged lehet. Fontos a sóbevitel is - ne legyen kevés, mert akkor dehidratált leszel, azaz kiszáradsz - és a B-vitamin vízben oldódik ki.
De az igazi és verhetetlen, az a nyers tej. A pasztörizálatlan, piacon termelőtől kapható forralatlan tej. A Louis Pasteur Intézet kezd rájönni erre. Sok olyan mikroorganizmust is elpusztít a pasztörizálás, amire szükségünk lenne nemcsak a valódi tej emésztéséhez, hanem a normális élethez is. (De persze, nem tartható el ez a tej olyan sokáig, mint azt a piaci szereplők szeretnék.) Évek óta iszom, és nagyon szeretem, egy csomó hasonló tünetem, mint a tied egyszerűen eltűnt. Pedig 16 éves koromtól majdnem 40-ig ez volt. Pánikbetegséggel és depresszióval kezeltek - miközben vitaminhiányos és ásványhiányos voltam.
És persze sétálj, kapcsolj ki... :) Az sose árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!