Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogyan kezdjem el erősíteni...

Hogyan kezdjem el erősíteni az állóképességem?

Figyelt kérdés

Körülbelül két évig mindennap napi 22-23 órát feküdtem és emiatt nagyon le vagyok gyengülve.

Ha 10 métert futnom kell, úgy érzem meghalok, bármilyen fizikai aktivitás után így érzem.

Mivel javíthatnék a helyzeten?

2018. jan. 31. 00:58
 1/2 anonim válasza:
Futással pl. (De mint írod, le tudsz futni 10 km-t, ezért nem nagyon értem a kérdést.) Ha rendszeresen futsz, akkor helyreáll a kondíciód.
2018. febr. 3. 13:51
 2/2 anonim válasza:

Hű. Napi 22-23 ora agyban ilyen huzamos ideig az biztosan komolyan leepiti az allokepesseget. Nekem laikuskent a gyaloglas tunik jo megoldasnak. Tudatos egyre hosszabb es egyre megeroltetob setak. Ha mar egy ora seta megy utana erdemes valamilyen edzesben gondolkodni. Nekem a walkenergie edzes jott be. Az gyaloglas dontott lendkerekes futopadon.

Ha tutira akarsz menni, akkor keress fel egy gyogytornaszt/sportorvost.

2018. febr. 3. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!