Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok mindig fáradt?

Miért vagyok mindig fáradt?

Figyelt kérdés

Akármennyit alszom folyton fáradt vagyok.

Átlagosan 10-12 órát szoktam aludni , az elmúlt napokban volt hogy 15 órát aludtam , felkeltem és egész nap álmos voltam ugyanúgy.

Múltkor megpróbáltam átállni a kevesebb alvásra (8órát aludtam) reggel keltem fel 8 körül délután 3ra meg már olyan voltam mint egy zombi...

2 hete voltam vérvételen (nem emiatt) ,a véreredmények nagyjából jók voltak szóval vérszegénység ilyesmi nincs.

Próbáltam kávét is inni , az csak mégjobban beálmosít.Mit csináljak hogy ne legyek egész nap zombi?? 18/F

2018. jan. 28. 23:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Étrend változtatás ami természetes nyers és sport .
2018. jan. 28. 23:41
 2/5 anonim válasza:

Változtasd meg az étrendedet, miket szoktál enni?

És napközben sportolj!

2018. jan. 29. 06:03
 3/5 A kérdező kommentje:
Gyümölcsöt egyáltalán nem eszek allergia miatt és zöldségből is csak keveset tudok megenni.Lehet hogy C vitamin hiány miatt van ez?
2018. jan. 29. 09:33
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet vitamin- és/vagy ásványi anyaghiány (legfőképp vashiány), de lehet más is (stressz, hormonprobléma).

Ezeket egy szokványos vérvételen nem szokták vizsgálni, nézd meg a laborpapírodat, hogy neked miket mértek.

2018. jan. 29. 22:13
 5/5 anonim válasza:
Simán lehet hogy az a bajod ami nekem is, mondjuk ez nem egy gyakor probléma.. egy gerincprobléma miatt kevesebb oxigénhez jut az agyam, emiatt folyamatosan fáradt vagyok.Ha lassabb vagy mint mások pl szövegértésben, beszédban.. akkor érdemes ennek is utána járni
2018. febr. 18. 16:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!