Mitől vagyok ennyire fáradt?
Figyelt kérdés
3 napja folyamatosan fáradt letört vagyok, 20 éves vagyok próbálok normalisan étkezni, hetente 4,5 alkalommal edzeni járok(2 hónapja) de most valahogy nem tudom végig csinalni az edzést sem, ithon takaritani sincs kedvem annyira fáradtnak érzem magam pedig egyetemre járok es ithon sem sokmindent csinálok es nincs rá okom fáradtnak lenni.. Nem értem mitől van2018. jan. 24. 20:12
1/2 anonim válasza:
Azt én sem értem, hogy nem érted.
2/2 anonim válasza:
Velem is szokott hasonló lenni, egy elég laza szakon vagyok, heti 3x sportolok minimum és mégis néha teljesen motiválatlan és fáradt vagyok. Ilyenkor elmegyek szaunázni, vagy otthon kipihenem magam, keresek egy jó filmet, könyvet, bármit ami szellemileg épít és kikapcsol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!